in ,

Születésnap – A Fidesz nélkül ma már Magyarország nem is létezne

36 éves a Fidesz

Divat liberális körökben a Fideszt lekommunistázni. Ezt azok teszik, akinek semmi fogalmuk sincs a Rendszerváltoztatásról.

A Fidesz egy rendszerváltó párt, tehát eleve nem lehet kommunista. Az országot az MSZMP-től kellett megszabadítani. Orbán Viktor pedig megrögzött antikommunista. A mai napig az.

Mutatjuk a fotót, amin az látszik, hogy nem a Fidesz a kommunista:

 

36 éves a Fidesz. Antikommunista, nemzeti, keresztény értékeket képviselő párt, pártszövetségben a KDNP-vel. Aki nem való a köreikbe, azokat kilöki a párt. A Fidesznél az erkölcstelenségnek vannak következményei. A baloldalon nincs soha semminek következménye. Ez a különbség. A Fidesz meg tud újulni, a baloldal soha.

Ha nem a Fidesz kormányozna, itt ma már nem lenne Magyarország:

  • egy nem-Fidesz kormány beengedné a migránsokat és elárasztanák az országot a betolakodókkal
  • egy nem-Fidesz kormány beengedné az érzékenyítőket az óvodáinkba és gyermekeink lelkét tönkretennék
  • egy nem-Fidesz kormány esetén az ország nem élte volna túl a migránsválságot, a covid-válságot és a háborús válságot sem

 

 

Szóval lehet Orbánt és a Fideszt szidni és vannak is hibáik bőven, de nélkülük és Orbán Viktor nélkül már elvesztünk volna.

Isten éltesse a 36 éves Fideszt!

 

 

mindenszo.hu

 

  

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Hoppá! Gulyás Gergelyt is zsarolta Magyar Péter

EZT be kéne fejezni! A Bencsik testvérpár szakmányban szidja Rákay Petőfi filmjét – Tán valami más érdekük fűződik a hamisnak tűnő kritikákhoz?