in ,

Szégyen, de akár kormányváltás is lehet a vége – Alig vezet a Fidesz!

Stabil előnyről hadovál a jobboldali sajtó

Sajnos a helyzet nem olyan egyértelmű, mint azt gondoltuk. Ugyanis maga az Alapjogokért Központ mérte meg, hogy ALIG vezet a Fidesz!

 

Ez pedig azt jelenti, hogy ha elbízzuk magunkat, és nem megyünk el választani, a KÖVETKEZŐ miniszterelnök akár ez a szerencsétlen gazember idióta Maki Zaj is lehet.

A jobboldali sajtó úgy értelmezi a felmérést, hogy stabil a Fidesz előnye. Tényleg? Biztos? Azért nem ártana ezt átgondolni, gyerekek!

 


Felmérés: Stabil a Fidesz előnye 

A Fidesz-KDNP országos listáját a biztos szavazók 49 százaléka támogatja, míg a hat baloldali párt közös listáját csak 44 százalékuk – derül ki az Alapjogokért Központ friss közvélemény-kutatásából.

A január közepén végzett felmérés adatai alapján tehát a kormánypártok mérsékelt, de stabil előnyt tudhatnak magukénak, míg a Mi Hazánk 4, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt pedig 3 százalékot szerezne „egy most vasárnap esedékes választáson”.

Az országosan reprezentatív felmérés a magyarországi lakcímmel rendelkezők várható választási magatartását mérte fel, kiemelt figyelmet szentelve annak, hogy melyik szervezet vagy pártszövetség országos listáját támogatnák a válaszadók. A január 17-19. között rögzített adatokból kiderül, hogy a választójogukkal élni szándékozók közül minden második megkérdezett a Fidesz-KDNP listájára voksolna egy „most vasárnap esedékes választáson”. A kormánypártokat 2018 áprilisában a belföldi, választáson megjelent szavazók 47 százaléka támogatta, 2022 január közepén pedig 49 százalékuk tenne ugyanígy az adatok szerint.

Ezzel szemben a hat baloldali párt közös listájának népszerűsége a biztos szavazók körében 44 százalék volt az adatfelvételkor.

A kisebb ellenzéki pártok közül sem a Mi Hazánk (4 százalék), sem a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (3 százalék) nem jutna be a parlamentbe az év eleji adatok alapján.

Mindez azt jelenti, hogy a kormányzó pártszövetség egy 5 százalékpontos, mérsékeltnek mondható, de stabil előnyt tudhat magáénak a Gyurcsány Ferenc által csak „kapitánynak” nevezett Márki-Zay Péter vezette baloldali listával szemben – így nyolcpárti parlament alakulna, vélhetően a Fidesz-KDNP-s képviselők abszolút többségével.

(Alapjogokért Központ)

 


 

Szóval ébresztő, jobboldal! Ébresztő, szavazók, ébresztő jobboldali sajtó! Nem olyan „simaliba” ez!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Csisztu Zsuzsa: Isten veled, Drága Barátom!

Újra megkérjük tisztelettel a mandiner.hu-t, hogy vegye ki a szemlézettek közül a sátánista Perintfalvi Ritát!