in , ,

Stumpf András újságíró lebukott – Egy hazáruló! (fotó)

Döbbenet

Stumpf András Soros civiljeivel és a fideszgyűlölő német államtitkárral egyeztetett Berlinben

Michael Roth, a német külügyminisztérium európai ügyekért felelős államtitkára (és nem mellesleg Magyarország egyik fő bírálója) tegnap kisebb kupaktanácsot hívott össze Berlinben, ahol a magyar “függetlenobjektív” média munkatársainak színe-java képviseltette magát néhány Soros György által támogatott NGO-val, például a Mérték Médiaelemző Műhellyel egyetemben. A témákon persze senki nem lepődik meg: a bevándorlás, a sajtószabadság fenyegetettsége és az európai értékek védelme. A szeánszon Roth Twitter-falának tanúsága szerint Stumpf András, az immár csak weben megjelenő Heti Válasz újságírója is ott pózolt.

Csodás eligazítást tarthatott parancsra pattanó katonáinak Michael Roth német külügyminisztérium európai ügyekért felelős államtitkára a csütörtökön megrendezett berlini fejtágítóján, amelyet kifejezetten a magyar “független” újságírók számára hívott össze. Ennek a körnek pedig úgy tűnik, Stumpf András is részese lett. Stumpf ugyanis nem más, mint az a fajta Tamás bátya a liberálisok körében, aki megtestesíti az “európai értelmében vett jó konzervatívot”, aki képes alkalmazkodni és gombnyomásra kritizálni a nyilvánvalóan széljobbra tolódó Fidesz-kormányzatot. Nem lennénk most szegény Debreczeni József helyében, akit a jelek szerint nyugdíjaztak ebből a pozíciójából.

Itthon a Soros-féle Open Society Foundation pénzéből működő Mérték Médiaelemző Műhely adott hírt büszkén az eseményről, jelezve, hogy az ő kollégáik is meghívást kaptak, miközben Michael Roth saját Twitter-falán így számolt be az eseményről:

A független és szabad média elengedhetetlen Európában, de hogyan tudnánk megőrizni a média többszínűségét? Köszönet a magyar újságíróknak, akik részt vettek a migrációról, liberális közösségekről és európai értékekről szóló megbeszélésünkön!

Roth egyébként nemcsak a magyar kormány rendszeres bírálója, hanem Soros György szószólója is. Az Origo hívta fel a figyelmet februárban a német államtitkár kirohanására, amelyben antiszemitizmussal vádolta meg a világboldogító spekulánst bíráló magyarokat. Stumpf András tehát kiváló leckét kaphatott abból, hogy a magyar konzervatív politikai hagyományt miként kell majd összeötvöznie a nyílt társadalom, a neoliberalizmus és a feltétel nélküli befogadás haladó eszményeivel.

FRISSÍTÉS

Kollégáink hívták fel a figyelmünket, hogy a képen a Magyar Idők újságírója, Kottász Zoltán is szereplője a rendezvénynek. Az érintett újságírót levélben kerestük, milyen okból szerepel az említett képen. Válasza érkeztével cikkünket frissítjük!

Forrás: PS

(forrás:pestisracok.hu)

TISZTAVATÁS – Orbán: a magyarok békében és biztonságban akarnak élni

A liberális hulladéksajtó most azt akarja elhitetni a magyarokkal, hogy Orbán Viktor és a V4-ek nem értek el sikert az EU csúcson