in ,

A jobboldal árulója, Stumpf András szájára vette Orbán Viktor fiát, Gáspárt – Nem kéne

Politikai álláspontjának (árulás) igazolására használja fel a miniszterelnök fiát

Dévényi, Szerető, Stumpf, és még sokan mások…akik a G-nap után rögtön 180 fokos fordulatot vettek, és a jobboldalt támogató véleményvezérekből, hirtelen Orbánt gyűlölő árulókká váltak. Van az a pénz.

 

Van az a pénz, amiért korpásodik a haj. A jobboldal árulói közül is az egyik leggusztustalanabb, legvisszataszítóbb alak, Stumpf András. A világon mindenhol az árulókat vetik meg a legjobban.

Most egy teljesen lényegtelen, és jelentéktelen Bencsik Gábor MTVA-s vélemény kapcsán őrjöngenek a libernyákok. Bencsiknek nem tetszett az MTVA hírszerkesztői gyakorlata, amihez Bencsiknek van a legkevesebb köze, ha ő akarja alakítani a szerkesztőséget, akkor menjen oda dolgozni, de kívülről bekiabálni….visszás. Mindenesetre Bencsik ott követte el a hibát, hogy tálcán kínálta az MTVA – kritikus véleményét a baloldalnak: ez politikai, és stratégiai amatőrségre vall, de mondom, a téma nem ér ennyit, Bencsiknek ez a véleménye és kész. E véleményre csapott rá az áruló gazemberek hiénacsoportja, és csámcsognak rajta már napok óta, mert jobb téma nincs, vereség híján Bencsik Gábor véleményét kell csócsálni.

Nos, Strumpf Andriska is ezen a teljesen lényegtelen témán élcelődik, és már ott tart, hogy Orbán Gáspár kommentvéleményéből gyárt magának politikai igazolást, bizonyítva, hogy politikai árulása a G-napon jogos volt. Nem, Bandi, nem volt jogos, és Orbán Gáspár nevének szádra vétele is csak egy aljas politikai manipuláció. Szar ember vagy, Strumpf, és az is maradsz: az árulókat szeretik a legkevésbé a világon, legyen az az árulás bármilyen jellegű. Az árulás az árulás.

Egy ócska áruló vagy, a jobboldal árulója, Orbán Viktor elárulója, és a nemzeti oldal ezt soha nem fogja elfelejteni, csűrd, csavart bárhogyan is a szavakat, minket nem hat meg.

 

Szégyelld magad!

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Újabb magyar szégyen! Esterházy Péter néz mostantól a HÉV utasaira Rómaifürdőn

      Tovább rugdossák egymást a baloldalon – (anti)Magyar György üzent Márki-Zaynak: nem időszerű egy újabb jobboldali párt megalapítása