in , , , , ,

A liberális hulladéksajtó most azt akarja elhitetni a magyarokkal, hogy Orbán Viktor és a V4-ek nem értek el sikert az EU csúcson

Erre ékes példa az LMP, mint alig létező párt, és a HVG.hu nevű propagandaoldal

Egyértelmű, hogy az EU csúcs fölényes V4 győzelemmel zárult. Csak a liberális sajtó és az ellenzéki pártok látják ennek 180 fokos ellenkezőjét.

Először nézzük az idióta Demeter Márta nyilatkozatát:

„Az LMP szerint fontos döntések születtek a migráció kérdésében az EU-csúcson, de a probléma súlyához képest kis előrelépések történtek. Demeter Márta sajtótájékoztatóján azt mondta, a zárónyilatkozat nem értékelhető sem a V4-ek sem Orbán Viktor miniszterelnök győzelmének.”

De az LMP mondott még ennél nagyobb baromságot is:

Orbán Viktor vajmi keveset tett ezért, hiszen szinte végig a tagadás politikáját folytatta, és semmilyen érdemi, konkrét szakmai vagy konstruktív javaslattal nem állt elő

-értékelt, majd hozzátette, az a közös döntés, hogy megerősítik a határok védelmét, a magyar emberek érdekét szolgálja, de ezért nem tett Orbán Viktor.

 

Világos, ugye? Orbán Viktor, Magyarország és a V4-ek nem tett semmit a határvédelemért, és a kontinens megvédéséért. Áhá. Érdekes, eddig az LMP azt mondta, hogy nincs mirgáns veszély, nincs bevándorlás-probléma, felesleges a határkerítés, felesleges az Alaptörvény módosítás, felesleges a STOP Soros törvény.

Aztán itt van az aljas HVG. Kivágtak egy momentumot Orbán Viktor részvételéről az EU csúcson és most ezzel akarják azt a látszatot kelteni, hogy Orbán Viktort a kutya sem érdekli:

Íme, így indít a HVG:
Kínos videó: levegőnek nézte Orbánt Merkel és Macron
444.hu-n megjelent egy videó arról a pillanatról, mikor Orbán Viktor miniszterelnök az EU csúcs után próbál az Angela Merkel német kancellár és Emmanuel Macron francia elnök közti viccelődésbe bekapcsolódni, de nem sikerül neki. Merkel a felvételen jelzi, hogy majd később beszélnek.

 

Az ugyan senkit ne érdekeljen, hogy a videó erősen vágott, de az sem zavarja a liberális potentátokat, hogy a videó végén épp fordult vissza Macron Orbán Viktorhoz, de az már valamilyen oknál fogva lemaradt…hát nem érdekes?

 

Még egy apróság ehhez a liberális aljassághoz:

Annyira nem volt a kutya sem kíváncsi Orbán Viktor véleményére, hogy 2015-ben ő mondta először, hogy a zöld határokat le kell zárni és meg kell akadályozni az illegális bevándorlást. Akkor ő náci, meg Hitler meg minden lett hirtelen a nyugat szemében. És mi történik most? Mindenki Orbán Viktor véleményét hangoztatja és egyetért velünk. Hát ennyire nem figyel ránk a kutya se.

A liberális politika vesztett, nekünk lett igazunk, az idő minket igazolt, olyannyira, hogy az Amnesty International rögtön neki is ment az EU-nak. Azért ment neki, mert éppenhogy a V4-ek és a magyarok álláspontját vette át az EU.

Íme az AI sivalkodása:

Nem tetszik az EU-csúcs zárónyilatkozata az Amnesty-nek
Élesen bírálta az EU-csúcs zárónyilatkozatát az Amnesty International. A Soros György által támogatott civil szervezet szerint az unió új migrációs terve veszélyes és önző.

 

Szóval a V4-ek és Magyarország egy nagy csatát nyert, de a háborúnak még nincs vége.

Az ellenzéki média meg le van szarva, akkor is hazudnak, ha köszönnek.

mindenszo.hu

Stumpf András újságíró lebukott – Egy hazáruló! (fotó)

HOPPÁ! – Csúcsgépekkel erősít a Honvédség – Elképesztő videók a harci helikopterekről!