in ,

Rákay Philip tegezve osztotta ki Ferit: miféle anyagból vagytok ti gyúrva, Gyurcsány? Miféle teflon bevonat van rajtatok?

A kommunikációs szakember emlékeztetett arra, hogy éppen Gyurcsány Ferenc vezényelt terrort fiatalra, idősre 2006-ban

Miféle anyagból vagytok ti gyúrva, Gyurcsány? Miféle teflon bevonat van rajtatok? – tette fel a kérdést legújabb írásában Rákay Philip annak kapcsán, hogy a Demokratikus Koalíció elnöke a napokban azzal vádolta meg a Fideszt, hogy erőszakba sodorja az országot. A kommunikációs szakember emlékeztetett arra, hogy éppen Gyurcsány Ferenc vezényelt terrort fiatalra, idősre 2006-ban, arról nem is beszélve, hogy vagyonelkobzással fenyegette meg a jobboldali értelmiségieket. 

 

 

„Te merészelsz atyáskodva figyelmeztetni bárkit is egy ország kettészakítottságára? Te aggódsz kéztördelve, társadalmi tragédiát jósolva? Te vádolod a Fideszt azzal, hogy erőszakba sodorja az országot? Te beszélsz politikusok által feltüzelt rajongókról és össztársadalmi békétlenségről?

Te, aki egész, vállalhatatlan múltú – kommunista, titkosszolgálati, reform-kommunistának hazudott, az állami vagyonból milliárdossá lett, kártékony, tolvaj – pereputtyoddal együtt évtizedek óta a magyar történelem legmélyebb árkait ásod magyar és magyar között? S közben a családi ásótokról ömlik a vér…

Te szólsz, Gyurcsány? Te, aki 2006-ban terrort vezényeltél fiatalra, idősre egyaránt? Te, aki pár hónapja levegőtlen világot ígértél a jobbos értelmiségnek, és földönfutóvá tételüket is megígérted?

Te, akinek legnagyobb rajongója, a Homonnay nevű nyomorult Orbán Viktor halálára élvez el?

Te, akinek Fleck Zoltán nevű elvtársa – az ELTE egyik oktatója – hatalomra kerülésetek esetén felfüggesztené egy időre a jogállami normákat, és miközben nyilvánosan erről beszél, eszébe jut még az is, hogy az Orbánhoz hasonlóak nem szokták túlélni az ilyen típusú rendszerváltásokat?

Te, akinek primitív kommenthadserege engem is minden áldott nap halálosan megfenyeget itt a Facebookon?

TE, AKINEK MOMENTUMOS ZSÚRMARXISTÁI LÁMPAVASAKAT EMLEGETNEK A FIDESZESEKKEL KAPCSOLATBAN?

Te, akinek Klára nevű oldalbordája – egy gyilkos, undorító kommunista unokájaként és kedvezményezettjeként – rendkívül hiteltelenül a bűnökről és a bűnösökről merészel emlékezni a kommunizmus áldozatainak emléknapján, ezzel is belerúgva a megnyomorítottak, a likvidáltak még élő hozzátartozóiba?

Miféle anyagból vagytok ti gyúrva, mondd? Miféle teflon bevonat van rajtatok Gyurcsány? A gyomrunk felfordul tőletek! Gondoltam, szólok…”

(origo.hu)
Oszd meg a barátaiddal is!

Vadai Ágnes egy radikális kommunista – És ezt ő is tudja saját magáról

Földi László rendkívüli írása a a hazaárulásról