in ,

Vadai Ágnes egy radikális kommunista – És ezt ő is tudja saját magáról

Nagyon jól tudja

Vadai megnyilvánulásai pontosan olyanok, mint egy Lenin-fiújé, csak női kiadásban.

 

No, de kik is azok a Lenin-fiúk?

A Lenin-fiúk az 1919-es magyarországi Tanácsköztársaság alatt a Forradalmi Kormányzótanács politikai karhatalmi különítménye volt a vörösterror hónapjaiban.

Spontán módon szerveződött, majd alárendelték a (Korvin Ottó vezette) Belügyi Népbiztosság Politikai Nyomozó Osztályának. Szamuely Tibor támogatásával és a budapesti Teréz körúti Batthyány-palotában székelő Cserny József vezetésével 200 fős halálosztó különítményt állítottak fel. A kegyetlenségükről hírhedt csoport tagjainak a felszerelése bőrnadrág, bőrkabát, bőr lábszárvédő, tányérsapka, karabély, Steyer-pisztoly, szurony és kézigránát volt.

 

Mindenütt szaladgálnak, ágálnak az ellenforradalmárok, üssétek le őket! Üssétek agyon ott, ahol találjátok őket! Ha csak egy órára is sikerül felülkerekedni az ellenforradalomnak, nem lesz kíméletes egyetlen proletárral sem. Mielőtt vérébe fojtanák a forradalmat, fojtsátok őket a vérükbe!

– Szamuely Tibor, Vörös Újság, 1919. február 1

 

„A hatalom a kezünkben van. Aki azt akarja, hogy visszatérjen a régi uralom, azt kíméletlenül fel kell akasztani. Az ilyennek bele kell harapni a torkába. A magyarországi proletariátus eddigi győzelme nem került különösebb áldozatokba. Most azonban szükség lesz arra, hogy vér ömöljön. A vértől nem kell félni. A vér – acél: erősíti a szívet, erősíti a proletár öklöt. Hatalmassá fog tenni bennünket a vér. A vér lesz az, mely az igazi kommünvilághoz elvezet minket. Ki fogjuk irtani, ha kell az egész burzsoáziát!

– Szamuely Tibor 1919. április 20-án, Győrben elhangzott beszédéből.

 

– írja a Wikipédia.

 

 

Na, Vadai stílusa is pont ilyen. Erőszakot még nem alkalmaz, de ha hatalom közelébe kerülnek, ezek tényleg mindenre képesek. Pont a szemkilövető Feri vádolja a Fideszt erőszakkal, meg minden más hazugsággal? Kommunista szokás: vádold meg azzal az ellenfeled azzal, amit Te magad követsz el.

Ezért lesz jó vigyázni a Vadai félékkel.

Veszélyesek.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Fricz Tamás: Kocsis Máté Gyurcsányt lealázó mondatai példaértékűek – mert ez már politikai háború

      Rákay Philip tegezve osztotta ki Ferit: miféle anyagból vagytok ti gyúrva, Gyurcsány? Miféle teflon bevonat van rajtatok?