in ,

Pilhál György teljesen lenullázta Karácsonyt!

Nem múlik el nap, hogy a végtelenített kampánykörútján turnézó Karácsony Gergely ne mondana valami tenyérbe mászót

Karácsonyi költemények

Nem múlik el nap, hogy a végtelenített kampánykörútján turnézó Karácsony Gergely ne mondana valami tenyérbe mászót a hivatalban lévő főpolgármesterről. Alább megpróbálom összeszedni az ellenzéki fővárosvezér-aspiráns leggyakrabban szavalt költeményeit.

Karácsonyi mószercsomag következik szörnyülködni vágyóknak: „Tarlós István rémületes teljesítmény nyújt (…), soha a rendszerváltás óta nem volt olyan gondatlan, felelőtlen, lelkiismeret nélküli vezetője a fővárosnak, mint ő (…), hagyta szétrabolni, leépíteni, szétrohadni, elszegényedni Budapestet (…), hagyta meggyalázni és megalázni a budapesti polgárok széles köreit (…), drámai mértékben nőnek az ingatlanárak, fogynak a zöldfelületek (…), akadozik a hulladékszállítás és a köztisztaság (…), Budapest lakossága az elmúlt kilenc évben kárvallottja volt a fideszes városvezetésnek…” És így tovább.

Az egész attól röhejes, hogy – mint azt már megírtuk – a londoni Economist Intelligence Unit napokban megjelent rangsora szerint Budapest a világ legélhetőbb városai között a 35. helyen áll a megvizsgált 140 között. Megelőzzük például Londont, New Yorkot, Los Angelest, Rómát, Madridot, Dublint és Lisszabont. Kereken húsz helyet léptünk előre a metróalagútban elakadt Demszky-idők Budapestjéhez képest – kilenc év alatt több fejlesztés történt a fővárosban, mint az előtte lévő két évtizedben összesen, így lettünk immár hosszú évek óta Kelet-Közép-Európa legjobbja. A közzétett rangsor indoklása szerint a legbiztonságosabb világvárosok egyikének számító Budapest a turisták legkedveltebb célpontja Európában.
Vajon merre vizsgálódhatott a térképpel hadilábon álló Karigeri?

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

Ez igen! – Lefutotta Szijjártó a budapesti félmaratont

Fricz Tamás nagyon beszólt Gyurcsánynénak!