in ,

Orbán Viktor már szavazott – Tarlóst és Pokornit támogatja, Borkairól hétfőn mondja meg a véleményét

Orbán Viktor a XII. kerület Fidesz–KDNP-s jelöltjére, Pokorni Zoltánra adta le a szavazatát reggel 8.30-kor a Zugligeti Általános Iskolában

Orbán Viktor a XII. kerület Fidesz–KDNP-s jelöltjére, Pokorni Zoltánra adta le a szavazatát reggel 8.30-kor a Zugligeti Általános Iskolában – írja a 888.hu. A miniszterelnök újságírói kérdésre azt mondta: ez a mostani kampány elvált az országos politikától. “Alkalmas emberek alkalmas feladatra, ez volt a jelszavunk” – fogalmazott.

Szerinte ez a választás nem arról szól, hogy az emberek mit gondolnak a kormányról, bár tudomásul kell venni, ha valaki mégis így látja a mostani szavazást. Orbán Viktor szerint most abba szólhatunk bele, hogy a következő öt évre alkalmas vezetőket választunk-e a városok és falvak élére. A kormányfő magas részvételre számít. Mint mondta, a vasárnap a demokrácia ünnepe lesz. A kormányfő bátorította a választókat, hogy a XII. kerületben Pokorni Zoltánt támogassák, a fővárosban pedig Tarlós Istvánt. A miniszterelnöktől megkérdezték, kit támogat Győrben, amire a politikus úgy válaszolt:

n a győrieket támogatom, itt pedig Tarlós Istvánt és Pokorni Zoltánt.

Hozzátette, hogy a győriek ma elmondják a véleményüket a Borkai-ügyről; ő majd hétfőn nyilatkozik, és ezt tartja a helyes sorrendnek.

Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!

– mondta búcsúzóul.

Forrás: 888.hu, hvg.hu; Vezető kép: MTI/Koszticsák Szilárd

(pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Tarlós=Budapest, Karácsony=Gyurcsány

Figyelem! Az ellenzék szavazatokat vásárol! Lebuktak Pikóék! Országos lehet a szavazatvásárlás! – Videó