in

Orbán: Kettőzött erővel kell dolgoznunk

A Fidesz országos választmányának ülésére érkező miniszterelnök hétfőn délben a hvg.hu-nak nyilatkozott

Kettőzött erővel kell dolgoznunk, ez a tanulság, és ezen fogunk dolgozni – nyilatkozta hétfőn Orbán Viktor a hódmezővásárhelyi polgármesterválasztás eredménye kapcsán a HVG.hu-nak. Hozzátette, „mi csak úgy véletlenül, vagy szerencse, vagy a többiek gyengesége révén sose nyertünk választást, ha mi nyerni akartunk, a mi közösségünknek kétszer, háromszor annyi energiát kellett mozgósítania, mint az ellenfeleinknek”.

A Fidesz országos választmányának ülésére érkező miniszterelnök hétfőn délben a hvg.hu-nak úgy nyilatkozottgratulál és sok sikert kíván Márki-Zay Péternek. Hozzátette, „Hódmezővásárhely fontos város, mindig is a szívünkön viseltük a sorsát, ezután is mindent meg fogunk tenni fejlődéséért”. Arról is beszélt,

mi csak úgy véletlenül, vagy szerencse, vagy a többiek gyengesége révén sose nyertünk választást, ha mi nyerni akartunk, a mi közösségünknek kétszer, háromszor annyi energiát kellett mozgósítania, mint az ellenfeleinknek. Ez most is így van, kettőzött erővel kell dolgoznunk, ez a tanulság, és ezen fogunk dolgozni.

A választások tétjével kapcsolatban a miniszterelnök elmondta,

egyetlen dologról szól, hogy bevándorlóországgá alakulunk-e a választás eredményeképpen vagy nem. Ha a mi közösségünk marad kormányon, akkor Magyarország nem lesz bevándorlóország, ha az ellenzék kerül hatalomra, Magyarország bevándorlóország lesz. Azt szeretném, hogy az emberek ezt a kérdést kellő súllyal és komolysággal fontolják meg. De a lényeg, hogy háromszor annyit kell dolgoznunk, mint most.

Forrás: HVG.hu; fotó: civilhetes.net
(pestisracok.hu)

Máris becsapták Márki-Zay Péter szavazóit – Mégsem független jelölt?

Ha az ellenzék visszatér, itt vér fog folyni…