in , ,

Nyílt levél Vona Gábornak, a magyar politika legnagyobb árulójának – Milyen érzés összebútorozni a libsikkel?

Minden ami eddig a Jobbik volt: Elárultad!

Kedves Voncsy Gabcsy!

Ne hari a stílusért, de gondolom mostanság úgy látom ez a cukimuki metroszexuális (jelentsen ez bármit is) stílus a menő nálad és a Jobbiknál. Szupcsi, mi? Nem ázott meg péntek este a szemöldököd, nem fújta kócosra a pesti szél?

Nem igazán akartunk írni Neked nyílt levelet, mert egyre jelentéktelenebbé válsz a politikai palettán, nemhogy álló csillag nem vagy, de még csak egy látványos hullócsilag sem…fogalmazzunk inkább úgy, hogy egy vacak kavics, amivel a tó felszínén még csak kacsázni sem lehet.

Szóval nem volt szándékunkban írni Neked, mert mire megfogalmazzuk mondandónkat, már nem is vagy pártelnök, hiszen tökéletesen haladtok az emdéefesedés, vagy efkágépésedés felé.
De a mostani, pénteki „történelmi” tüncikézés (voltak max 800-an) apropóján, amikor a kő libsi Momentum, és a kő libsi LMP meg a ki tudja már micsoda Jobbik együtt tüntet, ez végképp kivágta nálunk a biztosítékot: ez még viccnek is rossz. Pedig nem az.

Eddig tényleg csak viccnek tűnt az egész, valahogy így meséltünk volna a haveroknak a friss pesti viccet: „A jobbik, az LMP, és a Momentum együtt tüntet…”.
Mára ez valósággá vált.

Nem figyeltem a pénteki beszédeket, nem különösebben érdekelt. Nem figyeltem a sajtó reakcióit sem: felesleges. Lényegtelen. Nem fontos. Már nem. Már az esemény ugyanolyan jelentéktelen, mint a Jobbik, és Te, Gaby.  Már nem vagy fontos. Ezért többet nem is kell Veled foglalkozni.
Te épp olyan szégyellnivaló vagy mint egy sunyi, és elképesztően penetráns bűzű halk, és letagadott fing.

Tönkrevágtál egy pártot, cserben hagytad a törzsszavazóidat, arcába köptél a Magyar Gárdának, és összeálltál a szemkilövetőkkel. Szembeköpted saját magadat, a pártodat, és hazádat!

Gratulálunk, kár több szót pazarolni rád!
Szégyelld magad!

A pártod új neve mostantól: Kétfarkú cicapárt!

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

Hónaljszag a HVG-ben a Jobbik tüntike miatt – Az ellenzék támogatja, de a HVG támogatja is, meg nem is…szánalmas

Bencsik András – Vona megbukott