in ,

Nem fogod elhinni! A (volt) Jobbikos egérfejű Stummer belép a Momentumba!

Stummer János a Momentumban folytatja

Belép a Momentumba a Jobbik egykori alelnöke, Stummer János. „Jövök, mert úgy látom, a Momentumban megértették, hogy ennek az országnak a jelenéről és jövőjéről csak őszintén lehet és érdemes beszélni. Ebben a közösségben látják, hogy asztalcsapkodás helyett valódi kormányképességet kell építeni” – indokolta döntését Stummer a Momentum politikusaival feltöltött videóban. Ebben Gelencsér Ferenc pártelnökkel, és Bedő Dávid országgyűlési képviselővel együtt mondták el, hogy új taggal bővül a Momentum. 

Az egykori jobbikos politikus szerint a Momentumban az a célja, hogy az elmúlt másfél évtizedben megszerzett tapasztalatait a lehető legmegfelelőbb helyen kamatoztassa.

A videóban a Momentum politikusai elmondták, hogy a pártban várnak mindenkit, aki „képes szövetségben gondolkodni és a fényt választja az árnyék helyett”. „A kormányváltás egy nehéz és hosszú folyamat, a Momentum nem fog hazudni a választóknak, szemben rengeteg szemfényvesztő, populista politikussal” – üzentek vélhetően a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíciónak a momentumos politikusok.

Stummer János 2018-tól volt parlamenti képviselő, 2022-ben a baloldal közös jelöltje volt a békéscsabai központú egyéni választókerületben. Az ellenzék számára kedvezőnek ítélt körzetben nem sikerült mandátumot szereznie, és listán sem került be az Országgyűlésbe. A kudarc után a Jobbik elnöke szeretett volna lenni, a tisztújításon viszont Jakab Péterrel szemben maradt alul, ezután távozott a pártból.

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

  

 

 

További híreink:
Aki akkumulátorgyárral rendelkezik, az tud nagy mennyiségben gyártani, így azé lesz a jövő – VideóKöhög a bolha – A románul beszélő román Fegyőr nekiment SzijjártónakMegszólalt a DK ifjúsági mozgalma – A Momentum vezére ledobta az ékszíjat: azonnal szüntessék meg az árstopokat!Guruló dollárok: Varga Judit tájékoztatást kért az EB-től arról, együttműködött-e a testület az Action for DemocracyvalSzijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátorEz egy hülye: Kamu Genya: gyorsabb és kiszámíthatóbb a közlekedés, mióta nem enged autósokat a LánchídraBaloldal: ne legyen semmi! Ne épüljön semmi, sehol, soha!Megadja eléggé nekiment Puzsérnak – Puzsér új vallást talált magának, a nyugatizmustGuruló dollárok – Münchenben találkozhatott Maki Zaj és Korányi közvetlenül az első amerikai utalás előttNem kell hisztizni, nem kell pattogni, minden rendben van! Tűzifaprogram: kár volt a hisztériáért, a hatalmas igény sem veszélyezteti az erdőketPintért, Káslert a tanárokat és mindenkit gyalázott egy hajléktalankinézetű akárki a 168 órában – Ezért kár volt interjút adniHoppá! Csányi Sándor: próbáljuk elfogadtatni a Nagy-Magyarország jelképet az UEFA-val

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Dömötör Csaba: már online is ki lehet tölteni a szankciókról szóló konzultációs kérdőívet – Videó

Egy volt Jobbikos belép a Momentumba?? Hogy is van ez? Erről hallgat Cseh Katalin?