in , ,

Nyílt levél a rezsicsökkentést elfogadó, de azért a kormányt lenyilasozó Vitray Tamásnak

van véleményünk Önről is

Tisztelt Vitray Tamás!

Szerkesztőségünk megdöbbenéssel olvasta az Ön minapi nyilatkozatát, melyben a kormány plakátkampányát nyilas jellegűnek nevezte.

Ön számomra etalon volt gyerekkoromtól fogva, hiszen annyit láttam a mostanság liberális oldalról folyton szidott Magyar Televízióban szerepelni.
Sosem felejtem el a nagyszerű sportközvetítéseit, és élőben néztem tévén keresztül Egerszegi Krisztina és Darnyi Tamás olimpiai aranyérmes úszásait, amiket szintén Ön közvetített, és nem is akárhogy! Ezért köszönet, mert ezeket az emelkedett pillanatokat sosem feledjük el, örök, és szép emlékek.

Ez az álom foszlott most semmivé nyilatkozataival, hisz Ön nyilatkozhat bármit, demokrácia van, szavazhat oda, ahova akar, demokrácia van, szidhatja a kormányt szabadon, demokrácia van.
DE!
Úgy vélem roppant mód igazságtalan, felháborító, és visszataszító megnyilatkozás, hogy Ön nemes egyszerűséggel egy demokratikusan megválasztott, soha semmilyen kommunista vagy nyilas attitűdöt nem mutató kormányt, és azok tagjait, és gyakorlatilag a szimpatizánsait is LENYILASOZZA!
Engedje meg, hogy ezt minimum 2.5 millió ember nevében KIKÉRJÜK MAGUNKNAK!
Engedje meg, hogy a bevándorlás ellen népszavazó 3.3 millió ember nevében is KIKÉRJÜK MAGUNKNAK!

Emberileg tisztelem és szeretem Önt, de ez a véleménye számomra egyszerűen elfogadhatatlan!
Hogy jön Ön ehhez?

  • Jól jön a rezsicsökkentés, de azért egy-egy nyilatkozatban lenyilasozzuk a kormányt?
  • Jól jön, hogy biztonság van Magyarországon, köszönhetően a kormány biztonságpolitikájának (nincsenek gázolásos merényletek, robbantások, tömeges késelések, tömeges erőszakolások Allahu Akhbarozás mellett), de szidjuk a kormány migráns politikáját?
  • Jól jön, hogy szépek a gazdasági eredményeink, ami persze közös eredmény, de a kormánynak is van ehhez némi köze, és JÓL JÖN az a nem kevés NYUGDÍJ PRÉMIUM IS, de Ön nyugdíjasként gondolom azért felveszi azt a plusz 20-23 ezer Forintot, és a 10 ezer Forintnyi Erzsébet utalványt is. Nem, nem sajnálom Öntől, sőt megérdemli. De a kormány viszont nem érdemli meg, hogy Ön így nyilatkozzon „cserébe” róluk.

Mégegyszer tolmácsolom felháborodásomat, mert úgy vélem, úgy véli itt a teljes szerkesztőség, hogy Ön igazságtalan a kormánnyal szemben. Nem vagyunk pártoknak tagjai, soha nem voltunk, soha nem is leszünk, de attól még véleményünk, értékrendünk és igazságérzetünk azért van!

Szerintem az Ön kétes politikai múltján végignézve, Önnek lenne a legkevesebb joga, hogy egy demokratikusan megválasztott, és demokratikusan működő kormányról ilyen ítéletet mondjon.

Tisztelettel,

A mindenszo.hu teljes szerkesztő Csapata

 

u.i.: Biztosan hallott már az átöltöző szobáról. Ott öltöztek át a nyilasok ÁVH-sokká.  Nyilasokból lettek a „legjobb” ÁVH-sok.

Bezzeg a rezsicsökkentést azért elfogadja – Vitray is belenyilasozott az éterbe

A DK szopatja az MSZP-t. :D – Gyur­csány rú­gatta ki az MSZP szó­vi­vő­jét: Újra ő di­ri­gál a szo­cik­nál