in , ,

Nyílt levél – Csatába hívjuk Szentesi Zöldi Lászlót!

Szükség van Önre!

Az ember sehová nyugodtabban, zavartalanabbul vissza nem vonulhat, mint saját lelkébe, különösen ha olyan a belső világa, hogy beletekintve azonnal teljes békesség tölti el. A békesség pedig azonos a lélek harmóniájával. Ne vond tehát meg önmagadtól egyetlen esetben sem ezt a visszavonulást, s újhodj meg lélekben. Marcus Aurelius

 

Tisztelt Szentesi Zöldi László!

Szomorúan vettük tudomásul, amikor felállt a Sajtóklub foteljéből, és egy időre visszavonult, viszont örömmel olvassuk írásait többek között a 888.hu-n. Hazánknak azonban ennél többre van szüksége, teljes erőbedobásra.

Visszavonulása óta a Deep State teljes erőbedobással dolgozik a világ ellen, és benne Magyarország ellen. Amerika lángokban, Franciaország lángokban, Lengyelországban már a templomokat ostromolják, és mint látható, Magyarországot is ezer irányból támadja az ellenség. Ilyen időkben a legjobb harcosokra van szükség. A háború megnyeréséhez (2022) a legfontosabb csatákat is meg kell vívnunk sikerrel. Több sebből vérzik a nemzeti oldal, számos remek ember elesett már 2020-ban, nem nézhetjük tétlenül egy domb tetejéről az eseményeket. Szükség van a legjobb emberekre. Önre is! Reméljük az eltelt idő alatt sikerült lélekben megújhodnia. Szükségünk van a stílusára, a műveltségére, és szókimondására.

Kérjük Önt, így ismeretlenül is, térjen vissza a csatába, a média fő vonalába.

 

Magasba emelt zászlóval várjuk vissza a csatatérre!

 

 

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Sajtóklub – Demeter Szilárdnak igaza van – Videó

Martin Schulz, Orbán Viktor szidalmazása helyett először érettségizzen le