in ,

Nyílt levél a budapesti szavazóknak: na, megérte erre a főpolgármesterre szavazni? Akartok még szenvedni?

Jó ez nektek, igaz?

Hahó, Facebookosok, szevasztok libernyákok!

 

Mit szóltok? Nem lesz fényvillamos! Jó, mi?

Ti tényleg azt hittétek, hogy bármi jobb lesz 2019-től, „csak ne Orbán legyen”? Nem így lett. Rosszabb lett. Szerintetek Tarlós Orbán bábja, ehhez képest Tarlós épített egy világvárost, a ti főpolgármesteretek pedig lebontja azt: a Szent István téren nem lehet Szent István szobor, felfestenek mindenféle nyilakat az aszfaltra és már azt sem lehet tudni melyik nyíl és szabály az érvényes: teljes káosz.  Megszüntettek fontos helyeken az autósok számára sávokat, majd bringasávot festettek fel oda, oda, ahol bringás alig közlekedik: már egyre nagyobb a dugó emiatt szinte mindenhol. Leszerelték a kukákat, nem vágják a gazt, nem ápolják a köztereket, a gazt meg elnevezték méhlegelőnek: olcsó megoldás, de ti be is sz*ptátok, hogy az „méhlegelő”! Aztán megszűnik a Fogaskerekű, de ti még mindig tapsoltok, mert annyira ostobák vagytok, hogy arra nincsen szó. Aztán nincs sehol az ígért fűtéstámogatás, vagy ha van is, nem úgy, ahogy ígérte a ti istenetek. Nincs a gyermekek számára ingyenes utazás, ahogy szintén meg lett ígérve. Aztán tiltakozott kedvenc főpolgármesteretek még anno a Városliget rendbetétele ellen, pedig megépült a mindenféle világi díjakat nyerő Zene Háza: most persze kussol, az átadásra meg a pofáját sem merte odatolni. Aztán el akarták adni a fejünk fölül a Városházát, csak a kiszivárgott felvételek tudták ezt megakadályozni. Következmény: zéró.

Ráuszította az aluljárókra a ti főpolgármesteretek a hajléktalanokat, így mindent elleptek: tiszta hugyszag és fertőzésveszély minden Budapesten. Egyre nagyobb a kosz, a mocsok és a szemét (a kukákat ugye leszerelték). Aztán elkezdték leszerelni a BKK jegyautomatákat, de ti még mindig tapsoltok ennek a kreténnek. Azt hazudta vezéretek, hogy az önkormányzatokat kivéreztették, eközben milliós éves jutalmat szavaznak meg a polgármesterek saját maguknak és kaptak fejenként több milliót a jegyzők is, hogy „csak kussoljanak”, erre persze van pénz, de világításra, fényvillamosra nincs. Aztán Zuglóban a liberális közvéleménykutatók (Republikon, Publicus) tízmilliós értékben kaptak megbízásokat a válság idején, mert ugye annyira „ki vannak véreztetve az önkormányzatok”.

Kérdésünk: ti tényleg egy ilyen igénytelen, lepusztult, telibeszart, szétlopott Budapestet akartok? Mert a baloldal mindig ezt teszi a fővárossal, gondoljatok csak Demszky Gábor 20 éves rémuralmára. Aztán majd jön a 30 km/órás sebességhatár 50 helyett, de ti majd ennek is tapsolni fogtok.

Menthetetlenek vagytok. Szégyelljétek magatokat!

 

 

mindenszo.hu

  

 

 

 

[pj-news-ticker]

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Budapest vezetése tovább bünteti a magyarokat – A fényvillamoson is spórolnak Kamu Geriék

Tiltakozunk a maximum 30 km / órás sebességhatár budapesti bevezetése ellen!