in ,

Budapest vezetése tovább bünteti a magyarokat – A fényvillamoson is spórolnak Kamu Geriék

A főváros vezetése ráérzett, hogy a legjobban azokon a dolgokon tudnak spórolni, amik vonzzák a turistákat.

A főváros vezetése ráérzett, hogy a legjobban azokon a dolgokon tudnak spórolni, amik vonzzák a turistákat. Először a BKV hajók, majd a fogaskerekű, most pedig a karácsonyi fényvillamos került tiltólistára. Remek, várjuk a Halászbástya és a Bazilika lebontását, hiszen az is drága és vonzza a látogatókat. Boldog Karácsony(t)!

Girlanddal és hópelyhekkel készül a karácsonyra a BKV. A korábbi években megszokhattuk, hogy a közlekedési vállalat ún. fényvillamost indít, mely egy LED-karácsonyi fényekkel kidíszített járművet jelent, döntően a 2-es villamos vonalán. Azonban a spórolás miatt úgy tűnik, erről le kell mondaniuk a fővárosiaknak – írja a Mandiner. A nagy újdonság, hogy a díszek mellett lesz egy QR-kód is, melyet beolvasva lehet támogatni az Oltalom Egyesület Dankó utcai hajléktalanóvodáját.

 

 

Az ünnepek hangulatát idéző belső dekoráció: girlandok, színes gömbök, csillagok és hópelyhek felejthetetlen élménnyé teszik az utazást mindenki számára, aki akárcsak egyetlen megállónyira felszáll az Adventi Villamosra

– büszkélkedett közösségi oldalán a BKV, mely szerint az idei járat hétköznap délutánonként jár a 2-es vonalon 14 és 17 óra közt, míg az adventi hétvégéken 10 és 17 óra között. A közösségi vállalat Facebook-posztja alatt több kommentelő is élesen bírálta a fővárost, amiért nem indította el a már ikonikussá vált fényvillamost, melyet a nyitóképünkön is látni. 

 

 

(pestisracok.hu)

 

  

 

 

 

 

További híreink:
Puzsér Róbertnek nincs joga megszólalnia a közéletben, amíg elnézést nem kér a budapestiektől – Ezért kéne elnézést kérniAgyhalál: Csintalan Sándor szerint Nagy-Magyarország nem létezett soha – Akkor Csintalan Sándor sem létezikAz EU-s korrupció óta Feriné totál eltűnt – Vajon mi a csicskulás oka? Hova tűnt a bolgár nő?Baj van libernyákéknál: egyre közelebb ér a brüsszeli korrupciós botrány Gyurcsánynéhoz – VideóAki akkumulátorgyárral rendelkezik, az tud nagy mennyiségben gyártani, így azé lesz a jövő – VideóKöhög a bolha – A románul beszélő román Fegyőr nekiment SzijjártónakMegszólalt a DK ifjúsági mozgalma – A Momentum vezére ledobta az ékszíjat: azonnal szüntessék meg az árstopokat!Guruló dollárok: Varga Judit tájékoztatást kért az EB-től arról, együttműködött-e a testület az Action for DemocracyvalSzijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátorEz egy hülye: Kamu Genya: gyorsabb és kiszámíthatóbb a közlekedés, mióta nem enged autósokat a LánchídraBaloldal: ne legyen semmi! Ne épüljön semmi, sehol, soha!Megadja eléggé nekiment Puzsérnak – Puzsér új vallást talált magának, a nyugatizmust

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Minősített hazaárulás – Ukrán lapnak adott interjúban uszított a magyarok ellen a főpolgármester

Nyílt levél a budapesti szavazóknak: na, megérte erre a főpolgármesterre szavazni? Akartok még szenvedni?