in ,

Nocsak, kiállt egy énekes Orbán mellett – Curtis: ugye senki nem gondolja komolyan, hogy Orbán miatt van energia-világválság?

A rapper szerint aki „viccesnek” találja a rezsicsökkentést, az kérje, hogy neki ne járjon.

Curtis (a rapper) is megszólalt a rezsicsökkentés átalakításának ügyében. 24 órán át elérhető Instagram-történetben fejtette ki a véleményét a rapper:

„Ugye most nem gondolja senki komolyan, hogy a miniszterelnök miatt van világválság az energiaszektorban? Mert ugye az is megvan, hogy

mindenhol megfizethetetlenné vált a villany és a gáz, csak máshol minimális kvóta sincsen az energiaárak csökkentésére”

– kezdte meg a gondolatmenetét Curtis. „Elfogadom azt a véleményt, hogy van, akinek nem szimpi a jelenlegi kormány, de ne legyünk már álszentek! Ha a hatalmas gyengülés miatt a forint is 10 százalékot gyengült, akkor ugye senki nem akarja a hétszeres emelkedést az euró-forint viszonyítás számlájára írni? Akinek vicces a rezsicsökkentés, az kérje, hogy neki ne járjon, és fizessen teljes árat, ahogy egyébként minden más országban kell!”

Hozzátette, hogy mindezek ellenére nagyon sajnálja azokat az embereket, akik kilátástalan helyzetbe kerültek. Hangsúlyozta, hogy cseppet sem gondolja azt, hogy nem kell komolyan venni a panaszaikat, azt pedig egyenesen kötelezőnek tartja, hogy segítséget kapjanak. Mint írja, akiket tud, azokat támogatni is fog szükség esetén.

 

(mandiner.hu)

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Itt a vége! Teljes bukás: a frakcióvezetést is elvette Jakab Pétertől a Jobbik

Vegyék el a sátánista Tóta W. Árpádtól a teljes rezsicsökkentést!