in ,

Ettől a libsik most kiakadnak – Curtis sem hagyta ki Orbán Viktor évértékelőjét

Többek között Kubatov Gáborral és Lotfi Begivel fotózkodott a „Nekünk Magyarország az első” felirat előtt.

A Mandiner is beszámolt róla, hogy bár először megjelent Curtis neve a péntek esti Hősök terei tüntetés támogatói között, a rapper szerint ehhez nem járult hozzá, ő a politikai tartalma miatt nem vesz részt a megmozduláson. A 24.hu szúrta ki, hogy péntek este Instagram-sztoriban posztolt egy részletet a tüntetésből: a felvételen elhangzik az „Orbán takarodj!” skandálása, Curtis pedig azt írta a videóhoz, hogy hazug bandáról van szó és emiatt nem ment az eseményre, bár később törölte ezt a posztját.

 

 

Orbán Viktor évértékelőjére viszont elment, a Reddit egyik fórumára került fel egy poszt, ahol többek között Kubatov Gáborral és Lotfi Begivel fotózkodik a „Nekünk Magyarország az első” felirat előtt.

 

 

 

 

(Mandi)

 

 
Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Zelenszkij elvinné Trumpot az ukrán frontra – Mi pedig Zelenszkijt

Szutyok Magyar Péter – Ilyen kaliberű, fülsiketítő árulást nem a legkiválóbb emberek szoktak elkövetni – reakció Magyar Péter mondataira