in ,

Németh Balázs tökéletes kérdése: valaki látott amiatt nagyon aggódó uniós/nyugat-európai politikust, hogy nem érkezik a Barátságon kőolaj?

Bezzeg amikor a Németországba tartó földgáz mennyisége csökkent, nagy volt a riadalom…

„Valaki látta nyomát annak, hogy az uniós/nyugat-európai politikusok nagyon aggódnának amiatt, hogy napok óta nem érkezik orosz kőolaj a Barátság vezetéken Közép-Európába?

Ugye, Önök sem láttak ilyet!?

Bezzeg akkor fene nagy riadalom van/volt, amikor a Németországba tartó földgáz mennyisége csökken. Visít a nemzetközi sajtó, Brüsszel pedig azonnal lepapírozza, hogy a németek vihetik a mi földgázunkat, ha nekik nem lesz!

De most, hogy az orosz-ukrán vita miatt nem jön orosz kőolaj Magyarországra, Szlovákiába és Csehországba, most NAGY A CSEND!!!

Megnémultak a nyugati politikusok, lapok, megmondók! Talán még mosolyognak is magukban, hiszen egyébként is bántotta a csőrüket, hogy a magyar kormány korábban kivételt bulizott ki magának az olajembargó ügyében.

Vajon Németország odaadja majd a saját kőolaj/gázolaj/benzin készletének 15 százalékát, ha nekünk nem lesz? Vagy csak ők tarthatnak igényt a mi földgázunkra!?

Jó ez a fene nagy európai szolidaritás.

MEGJEGYZÉS: az egy külön téma, hogy melyik fél a felelős a szállítások leállításáért… Maradjunk annyibban, hogy jó eséllyel az orosz és az ukrán oldal is hazudik. Már megint! Mi meg sz@vunk…”

 

– írja Németh Balázs.

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

A lopott Gyurcsány-villában mikor lesz házkutatás? Csak olyan amerikai módra!

Úristen! Kunhalmit megtámadta egy „fideszes”, pimasz légy! A félelmetes esetről videó készült – Videó