in ,

A lopott Gyurcsány-villában mikor lesz házkutatás? Csak olyan amerikai módra!

Megirigyeltük az amerikai példát

Megirigyeltük, ahogy Trumppal bánik az amerikai hatóság.

Trump távollétében egyszerűen felkutatta az FBI a rezidenciát, majd jól ki is pakolták. Ki tudja, mit vittek el onnan? Lehet olyasmiket, amik nem is voltak a Trump rezidencián? Most ez a divat. Amerikában. Házkutatgatni volt elnökök rezidenciáján, „demokratikusan”.

Éppen azon agyaltunk, hogy ha a demokrácia hazájában ilyen nagy divat a házkutatás, főleg volt elnökök házait átkutatni jó alaposan, miért nem honosítjuk meg mi is, itt Magyarországon?

 

Úgy is itt van ez az új nagyszerű amcsi nagykövetünk. Ő amúgyis aggódik a magyar demokrácia miatt, nosza, vegyünk példát Amerikáról, a demokrácia „őshazájáról”!  Az amerikai minta alapján szépen menjenek el a zsidóktól rabolt szemlőhegyi villába a hatóságok, ahol Gyurcsány lakik. Igen, a Gyurcsány-klán egy zsidóktól rabolt villában lakik. Talán ott is vannak érdekes iratok, amit  érdemes lenne lefoglalni. Vagy nincsenek? Nem tudjuk, csak hangosan gondolkodunk….

Na, jó ötlet?

 

 

mindenszo.u

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!


 

Nem mi mondtuk! Az OECD szerint a magyarok kezelik legjobban a háborús helyzet gazdasági hatását a régióban

Németh Balázs tökéletes kérdése: valaki látott amiatt nagyon aggódó uniós/nyugat-európai politikust, hogy nem érkezik a Barátságon kőolaj?