in , ,

Ezek meghülyültek – Megint ezt gondoltam tegnap este, amikor a németek a lelátóról dobálták a magyar játékosokat a lipcsei stadionban.

Így van jól

 

„Ezek meghülyültek – megint ezt gondoltam tegnap este, amikor a németek a lelátóról dobálták a magyar játékosokat a lipcsei stadionban, köztük a Lipcsében(!) focizó Szoboszlai Dominikot. Egyre többször gondolom ezt…

Néhány napja kérdezték tőlem egy interjúban, hogy miért »bántom« sokszor a Nyugatot itt a Facebookon. Teljesen véletlenül a labdarúgást is belekevertem a válaszba:

»Amikor Rudi Völler játszott a német labdarúgó válogatottban, meg a holland van Basten ‘88-ban az Eb-n gólokat lőtt, akkor tízévesen szerelmes voltam Nyugat-Európába. Most kimegyek Nyugat-Európába, és nem vagyok bele szerelmes. Mert szerintem rossz irányba változik.

Gyerekkoromban Nickelsdorfnál élére állt a fű, és nem volt kátyú az úton. Most ki van égve a fű, szemét van a benzinkúton és kátyús az út. És érzésem szerint a megválasztott politikai vezetők sem abba az irányba tevékenykednek, hogy újra szerelmes legyek Nyugat-Európába. Inkább Magyarországba vagyok szerelmes.«

Kár értük…”

 

– írja Németh Balázs.

  

 

 

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Il Corriere della Sera: Ursula von der Leyen megfenyegette az olaszokat

Csisztu Zsuzsa: tízpontos sarkazás! Bravó, Szalai Ádám!