in ,

Nem stadion – Megújult a II. számú Gyermekgyógyászati Klinika

A több mint 600 millió forintos beruházás keretein belül egyebek mellett steril, a baktériumok és vírusok ellen védelmet nyújtó speciális légtechnika és nyomásszabályozó rendszert alakítottak ki, elősegítve ezzel a gyermekek steril környezetben való gyógyulását

A több mint 600 millió forintos beruházás keretein belül egyebek mellett steril, a baktériumok és vírusok ellen védelmet nyújtó speciális légtechnika és nyomásszabályozó rendszert alakítottak ki, elősegítve ezzel a gyermekek steril környezetben való gyógyulását. Az átadott osztály az ország legmagasabb szintű ellátóhelyévé vált az új technológiának köszönhetően.

Korszerű, modern körülmények között több mint 50 ágyon gyógyulhatnak a Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekgyógyászati Klinikáján a a kis betegek.

 

Azért hogy minél hatékonyabban lehessen megakadályozni a fertőzések elterjedését a klinika légtechnikája mellett a közösségi tereket és a vízellátó rendszert is korszerűsítették.

A beruházás csaknem 600 millió forintból valósult meg, saját, illetve alapítványi forrásokból. A klinikán a jövőben 200 millió forintból további fejlesztések és felújítások kezdődnek meg.

 

(hirtv.hu)

Kispest maffia vezetése továbbra sem vallja be a lopást! Tagadnak a tolvajok – videó

Ebből sivalkodás lesz – Ez is Tarlós érdeme: Magyarország előrébb lépett a World Economic Forum rangsorában