in ,

Hivatalos: 250 milliárd forintból újulnak meg a kórházak – Nem stadion

Ez sem stadion

Várjuk a tisztelt baloldal sivalkodását, vinnyogását: 250 milliárdból újulnak meg a magyar kórházak. Erről beszélt Kásler Miklós miniszter.

Íme a videó:

 

250 milliárd forintból újulnak meg kórházaink

Újabb mérföldkőhöz érkezett az Egészséges Budapest Program, amelynek keretében 250 milliárd forintból újulhatnak meg a központi régió kórházai. Az elkészült tervek alapján számos új kórházi épület jön létre, illetve a meglévő ingatlanokat felújítjuk és modernizáljuk.

Közzétette: Kásler Miklós – 2021. március 11., csütörtök

 

 

 

Újabb mérföldkőhöz érkezett az Egészséges Budapest Program, amelynek keretében 250 milliárd forintból újulnak meg a központi régió kórházai – mondta Kásler Miklós miniszter a közösségi oldalára feltöltött videóban.

 

A miniszter elmondta:

az elkészült tervek alapján számos új kórházi épület jön létre, illetve a meglévő ingatlanokat felújítjuk és modernizáljuk.

A megvalósuló építészeti beruházások a kórházi infrastruktúrafejlesztés legszélesebb körét fedik le, ahol egyszerre érvényesülnek majd az eredeti állapot megóvására irányuló műemlékvédelmi, illetve a legkorszerűbb betegellátási funkciókat szem előtt tartó felújítási szempontok is – hangsúlyozta a tárcavezető.

Kásler Miklós megerősítette: az Egészséges Budapest Program fejlesztései a járvány elleni védekezés közepette sem álltak le. A miniszter a videó végén kiemelte: orvosminiszterként elkötelezett a világszínvonalú magyar egészségügy megújítása és valamennyi honfitársunk számára a gyógyulás legjobb feltételit garantáló infrastruktúra fejlesztése mellett.

Forrás: Vg.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Botrány! Fegyőr már az újságírókkal is leszámolna Magyarországon! Várjuk a TASZ tiltakozását! Videó

Orbán Viktor kimondta a lényeget: Brüsszel elszúrta a vakcinabeszerzéseket