in , ,

Mundruczó filmjeit utálják a magyar nézők – Döbbenetes kommentek érkeznek Mundruczó filmjeire – Népítélet

Utánanéztünk ennek a rendezőnek

A filmet valójában a nép ítéli meg és nem az ilyen-olyan díjak, amiért némelyek le szoktak térdelni, hogy megkapja azt a díjat végre. Smúzolni, nyomulni mindenki tud, de igazi közönségfilmet csak kevesen képesek előállítani hazánkban. 

 

Megnéztük, hogyan ítél a nép. Kerestünk két ismertebb Mundruczó filmet, az egyik a Fehér Isten, a másik pedig a Jupiter holdja.

 

Fehér Isten

A legrégebbi szövetségek is felbomolhatnak. A hosszú békét is követheti háború. Az ember legjobb barátja a kutya: de ha rosszul bánik vele, a hű társ a gazdája ellen fordulhat. És mert erősebb, gyorsabb, vadabb nála, nagyon veszélyes ellenfél válhat belőle. Egy új rendelet szerint a korcsokat be kell jelenteni, minden példányt összeírnak, amelyik nem fajtiszta. Dániel viszont nem akar súlyos ebadót fizetni átmenetileg nála lakó lánya kedvencéért, Hágenért. A kislány hiába tiltakozik, kidobja a kutyát. Míg Lili egyre kétségbeesettebben keresi az állatot, az egyre borzasztóbb helyekre sodródik. Egy kóbor falka tagja lesz, harci kutyává képezik ki, viadalokon fogadnak rá, majd a sintérek fogják el. Amikor az egyre dühösebb négylábúnak sikerül kiszabadulnia a rács mögül, társai követik, és elözönlik Budapest utcáit. Aki valaha ártott nekik, meglakol. De a régi gazdi nem adja fel. Ő szembe akar nézni egykori barátjával, még akkor is, ha az addigra félelmetes, pusztító fenevad lett.

Bemutató dátuma: 2014. június 12.
Forgalmazó: InterCom

Fehér Isten

 

Népítélet:

 

Önmagáért beszélnek a kommentek. Szinte minden vélemény a filmről ilyen negatív.

 

 

 

 

Na, menjünk tovább! Másik ismertebb filmje a Jupiter holdja. Itt sem sokkal jobb a helyzet. A népítélet itt is megtörtént.

Jupiter Holdja

A Jupiter holdja a hitről, a megváltódásról, a csoda lehetőségéről szól, egy különös barátság történetén keresztül. Egy menekülő fiút, Aryant (Jéger Zsombor), meglőnek a határon. Csodálatos módon levitálni kezd. A menekülttábor racionális, meghasonlott orvosa, Dr. Stern (Merab Ninidze) kimenekíti őt, mert üzletet lát a fiú különös képességében. Útlevelet ígér neki. A fiú rááll a kétes szövetségre. A csodával való találkozás azonban felbolygatja az orvos életét. Új válaszokat kell találnia mindenre amiben eddig hitt.
Bemutató dátuma: 2017. június 8.

Jupiter holdja

 

Népítélet:

 

 

 

NÉZETTSÉG:

Fehér Isten
Kb. 40 ezer néző összesen.

 

Jupiter holdja
Nagyjából 44 ezer néző.

 

 

 

Ehhez képest egy KINCSEM nézettsége kb. félmillió!

 

Hogyan is mondta Mundruczó az SZFE új tanáraira?  “Kommentálhatatlan.”

Mi is így látjuk Mundruczó filmjeit.

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Akcióban a baloldal – Mi folyik Gyöngyösön? A húsfejű baloldali polgármester jogtalanul, soron kívül beoltatta magát a Covid ellen?

Megtalálta az ellenzék a megoldást a Covid-19-re: bizottság!