in , ,

Tombol a liberális tolerancia – Mundruczó Kornél nácik módjára akarja megmondani, hogy ki taníthat az SZFE-n, és ki nem. Ő dönti el, ki jó és ki nem

Hirtelen egyetlen filmje sem jut eszembe…

Ki ez az ember? Valami rendező állítólag. Szóljon, ha hirtelen valakinek eszébe jut egy Mundruczó film. Senki többet? Érdekelne, hogy Mundruczó semmilyen filmjeit a magyar kormány (Orbán-kormány) hány milliárddal tömte ki. Bizonyára több, mint 1 milliárd.

Mundruczó Kornél liberális. Ezt már számos nyilatkozatában, véleményével érzékeltette. Ezzel nincs is baj. Joga van liberálisnak (értsd: hülyének) lennie. Tudják, ma a liberális azt jelenti, hogy toleranciából beengedjük azokat Európába, akik antiszemiták, akik vallási fanatikusok, homofóbok és a sajátjukon kívül más vallást nem tűrnek maguk körül: ennek volt már “néhány” jele Európában.

Szóval itt van ez az Orbán-kormány pénzeiből kitömött liberális és olyan igazán toleránsan, más véleményt nem tűrő módon kinyilatkoztatja, hogy ki a jó tanár és ki nem az, kinek van megfelelő szakmai múltja és kinek nincs. Ezt nyilatkozta Mundruczó:

A most érkezők szakmai múltja összehasonlíthatatlan a régi csapatéval. A tanárok listája majdnemhogy kommentálhatatlan. De kétharmadukat én nem is ismerem sehonnan, szóval maradjunk annyiban, hogy ismeretlenekről vagy jót, vagy semmit

 

Sajnos mi sem ismerjük a Te filmjeidet, Mundruczó! Hirtelen egy, azaz egy SEM jut eszünkbe.

Egyébként nekünk meg az a véleményünk, hogy Te kirekesztő vagy: a gondolkodásod nem liberális, nem toleráns, hanem kirekesztő, más véleményt nem tűrő (másoknak még csak az esélyt sem megadó), tehát náci. Te egy náci vagy! Jó náci lennél az SS kötelékében, ha még létezne.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Egy percben semmisül meg Dobrev Klára Hollik István videójában – Videó

Szél Bernadett teljesen tönkrement a politikától