in ,

Akcióban a baloldal – Mi folyik Gyöngyösön? A húsfejű baloldali polgármester jogtalanul, soron kívül beoltatta magát a Covid ellen?

Hiesz György elvtársnak mindent lehet

Jogosulatlanul kérhetett és kaphatott a Covid–19 elleni védőoltást január első napjaiban Hiesz György, Gyöngyös balliberális polgármestere – tudta meg a PestiSrácok.hu. A polgármester a Magyar Nemzetnek nem tagadta az oltás tényét, de nyilatkozni nem kívánt az ügyben, ehelyett a gyöngyösi Bugát Pál Kórház főigazgatójához irányította lapunkat, mondván ő a nyilatkozattevő. Az intézményvezetőt még nem értük el az ügyben.

Jogosulatlanul juthatott hozzá a Covid–19 elleni védőoltáshoz Gyöngyös balliberális polgármestere – adta hírül a PestiSrácok.hu. Hiesz György akkor kaphatta meg a vakcinát január elején, amikor még csak az egészségügyi dolgozókat oltották tömegesen.

Az internetes oldal megírta: a városvezető beoltását a gyöngyösi Bugát Pál Kórházban végezték el, amit az intézmény dolgozói is megerősítettek a portálnak. – írj a magyarnemzet.hu.


Az elvtársak mindig is ilyenek voltak. Hiesz György egy amolyan húsfejű kommunista, ránézésre legalábbis. És ha ő egy húsfejű komcsi, akkor neki mindent szabad. Előjogai vannak. Akkor is, ha nincsenek. Ő úgy döntött, hogy beoltatja magát, a fenti sorok alapján ez úgy látszik: megtörtént. És ha minden igaz, akkor ő soron kívül oltathatta be magát. Egyelőre feltételes módban fogalmazunk, de ha bizonyossá válik, hogy ő soron kívül oltatta be magát, az bizony súlyos bűncselekmény.

Lopnak ezek áramot, gyalázzák a vallásos embereket, kiosztanak 100 milliókat csókos ügyvédeknek, emelt áron újítanak fel hidakat, Hitlert dicsőítik, adót emelnek és még ki tudja mit művelnek. Hiesz György is a sorba illik.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Szél Bernadett teljesen tönkrement a politikától

Mundruczó filmjeit utálják a magyar nézők – Döbbenetes kommentek érkeznek Mundruczó filmjeire – Népítélet