in ,

Mi a jutalma annak, aki elcseszi az MSZP EP kampányát? Havi 9 ezer EURO!

Ezúton is gratulálunk az MSZP-nek!

Az MSZP az egyik, ha nem a legnagyobb vesztese az EP választásnak. A sátáni, 6,66 százalékával gyakorlatilag lenullázta magát, és a jelek szerint (Szanyi nyílt levelei alapján legalábbis úgy tűnik)  ezekben a percekben készül összeolvadni a DK-val. Tulajdonképpen a DK az MSZP-ből jött létre, amit Gyurcsány, a bukott Böszme hozott össze magának. A nagy terve, hogy majd egyszer szépen annak rendje és módja szerint visszafoglalja a baloldalt, és az MSZP-t, megvalósulni látszik. Erre a hülye MSZP a bukott EP kampány és EP választás után mit csinál? Megjutalmazza az MSZP kampányfőnökét, Ujhelyi Istvánt, és elküldik Brüsszelbe (hazát árulni).
Elképesztő. Általános iskolában is úgy szokott történni, hogy ha valakinek Bangóné szerűen szar a helyesírása, akkor az bizony egyest kap, év végén pedig úgy megbuktatják, mint macskát szarni.
Erre az MSZP teljes erővel belesz*rik a ventilátorba, és a nagy fekália fröcskölés közepette elküldi Ujhelyit, havi 4-5 milliós fizuért Brüsszelbe. Logikus, ugye?

Összegezve: ezen az MSZP-n már nem lehet segíteni, Ujhelyi hamis harangkongatásai helyett most Szanyi Tibor valódi vészharangokat kongat, nyílt leveleivel naponta mondja, hogy gáz van, gyerekek, de az MSZP csak legyint. Béke poraira.

30 évvel Nagy Imre újratemetése után az MSZP odakerül ahová való: a kukába!
Oszt a Pityu onnan Brüsszelből, azzal az 1 db nyavajás mandátumával azt pofázik, amit akar…..pont leszarjuk.

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nyílt levél a magyarokat ledroidozó Momentumos Kerpel-Fornius bácsinak

Ma ugyanazok a baloldaliak mondják azt, hogy Európai Egyesült Államokra van szükség, akik 30 évvel ezelőtt még a Szovjetunióban hittek