in ,

Nyílt levél a magyarokat ledroidozó Momentumos Kerpel-Fornius bácsinak

Elmondjuk mit gondolunk Önről

Tisztelt Tohonya fejű Momentumos bácsi!

 

Azért ez a tiszteletlen megszólítás, mert Ön is az. Hol agyhalottnak, hol droidnak nevezi a magyarokat, folyton sérteget minket. Teszi ezt magyar nyelven, tehát Ön is magyar, tehát akkor Ön is droid, nem?  Persze, persze, csak a Fideszesek droidok, mert ők arra szavaznak Ön szerint, amit Orbán Viktor mond, tegyen bármit. Nem, kedves tohonya úr, mi nem szavazunk a Fideszre akkor, ha pl. Orbán elbontaná a zöld határról a kerítést. Akkor elveszítené a szavazatunkat. Ha eltörölné a rezsicsökkentést és a CSOK-ot, akkor sem szavaznánk Orbán Viktorra. Kezdi már érteni, Tohonya úr?
Aztán itt van ez a droidozás. Szerintünk azok a droidok, akik föderációs gondolatokkal terheltek. Pl. Európai Egyesült Államok. Mert tudja, akkor az történik, hogy azt kell csinálnunk (droid módra), amit a központ mond. Ez az igazi jobbágy mentalitás, ez az igazi droid lét, Kerpel úr!  A magukfajták nem akarnak független, szabad Magyarországot, hanem droidként, fejünket igába hajtott Európai Egyesült Államokban éreznék jól magukat, ergo: diktatúrában.

Végkövetkeztetés: MAGA A DROID!

 

Búcsúzóul itt egy kép, ami május 26-án készült, az Ön főpolgármester jelöltté jelölése előtt.

Nini, csak nem maga vigyorog ott azzal a nagy fejével? Ön egy igazi, valódi volt SZDSZ-es háttérember, akit most előre toltak. Sok van még a “magukfajtából” ott a Momentumban?

Van egy sejtésünk….

Na, Isten áldja! (Ja bocs, Ön nem hisz Istenben…)

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bayer Zsolt: “Szóval ilyen a tönkre vágott Budapest…”

Mi a jutalma annak, aki elcseszi az MSZP EP kampányát? Havi 9 ezer EURO!