in , ,

Menczer Tamásnak kellett becsicskítania Szlovákia miniszterelnökét: „Sokan szeretnének annyira egyedül lenni, mint Orbán Viktor!”

Az államtitkár úgy fogalmazott: megadja a tiszteletet egy szomszédos ország miniszterelnökének, akkor is, ha átmeneti.

Sokan szeretnének annyira egyedül lenni, mint Orbán Viktor – reagált a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára a Facebook-oldalán vasárnap az ügyvezető szlovák kormány miniszterelnökének szavaira. Menczer Tamás a bejegyzésben jelezte:

Szlovákia miniszterelnöke, Ódor Lajos azt mondja Orbán Viktorról, hogy „jobbára egyedül van a nézeteivel”.

Az államtitkár úgy fogalmazott: megadja a tiszteletet egy szomszédos ország miniszterelnökének – akkor is, ha átmeneti –, de a tények kedvéért tesz néhány megjegyzést. Azt írta: Orbán Viktor több mint harminc éve élvonalbeli politikus, ez a 18-ik éve miniszterelnökként. Orbán Viktor nem kapta a miniszterelnöki széket, hanem négyszer nyert egymás után kétharmaddal – tette hozzá.

 

Hangsúlyozta: Orbán Viktor mögött magyarok milliói állnak. A nem magyar támogatókról nem is beszélve – jegyezte meg. Emellett Menczer Tamás kiemelte: az összes nemzetközi válsággal kapcsolatban kiderült, hogy Orbán Viktornak van igaza. Ezért van a nemzetközi politikában sokkal nagyobb súlya annál, mint amekkorát Magyarország mérete indokolna – zárta bejegyzését a politikus.

 

 

 

(Mandi)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Na, ez is libsi! Orbán Viktort támadta Szlovákia sunyi, magyar származású kormányfője

Ő is ledobta az ékszíjat. Na, bojler Klári is felébredt. Rögtön mondott is pár hülyeséget – Elemzés