in ,

Nem stadion – Menczer Tamás: egymillió emberrel többen dolgoznak Magyarországon, mint tizenhárom éve

Szeretném elmondani olasz barátainknak, hogy ez Magyarországon nem volt természetes.

Azt mondtuk, hogy munkahelyeket kell teremtenünk, a munkahelyekhez beruházások kellenek, ezért mi a beruházásokat támogatjuk Magyarországon

– mondta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára, miután átadták a Masterplast észak-olaszországi Calernóban 3 millió euróból megépült polisztirol hőszigetelőanyag-gyártó üzemét.

 

A beruházások munkahelyeket teremtenek és sok esetben modern technológiai színvonalat hoznak be Magyarországra – tette hozzá az államtitkár. Mivel ezek a beruházások főleg exportra termelnek, így Magyarország exportteljesítményét is növelik és javítják. Mindennek az eredménye az, hogy

ma Magyarországon egymillió emberrel többen dolgoznak, mint 13 évvel ezelőtt

– idézte fel Menczer Tamás.

Tízmillióan vagyunk, egymillióval többen dolgoznak ma, mint tizenhárom évvel ezelőtt dolgoztak Magyarországon. Hazánkban bárki dolgozhat, aki dolgozni akar, az talál munkát – közölte Menczer Tamás.

Nagy siker, és a magyar gazdaság erejét mutatja, hogy vannak olyan vállalkozásaink, amelyek kifektetésre, külföldi beruházásra képesek – írta korábbi Faceook-posztjában a politikus.

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

DK-s színházbotrány – Apáti Bence kiakadt: kedves Telex, kedves 444? Elvitte a cica a nyelveteket?

Nem stadion – Hivatalos: újabb béremelés jön az egészségügyben