in , ,

Menczer: már nemcsak a biztonság, hanem az egészségmegőrzés miatt is fontos a határkerítés – Videó

Magyarország déli határkerítése így már nemcsak a biztonság, hanem az egészségmegőrzés miatt is fontos.

Magyarország déli határkerítése így már nemcsak a biztonság, hanem az egészségmegőrzés miatt is fontos. A brüsszeli bevándorláspárti politikusok miatt Európa elpazarolta az időt! –fogalmazott Menczer Tamás államtitkár mai Facebook-bejegyzésében. 

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára a közösségi oldalán megosztott új bejegyzésében arról beszélt: az Európai Unió – elsősorban az előző vezetése – elpazarolta az időt, nem készült fel a védelemre. Úgy fogalmazott: első sorban az előző, – Jean-Claude Juncker-féle – Bizottság pazarolta el azt az időt, amely rendelkezésre állt volna ahhoz, hogy megerősítsük az illegális migrációval szembeni védelmet. A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára kijelentette:

Európa ma ugyanolyan védtelen a migrációval szemben, mint 2015-ben volt.

Az államtitkár szerint az első és egyetlen valós akadály a migránsok előtt a magyar határkerítés. Menczer Tamás hozzátette, hogy a kerítés már nem csak a biztonság miatt, de egészségügyi szempontból is nagyon fontos, „hiszen nem tudjuk, hogy a bevándorlók közül elkapta e valaki a koronavírust”.

https://www.facebook.com/menczer.tamas/videos/131338824942661/

 

(videó: Menczer Tamás facebook oldala)

 

(pestisracok.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Döbbenet! Saját gyerekeiket ütik a migránsok, hogy utána mutogassák a sajtónak a síró gyereket – Videó

Személyesen tette helyre Orbán Viktor Jakab Pétert: „A klímaválság elérte a Jobbikot, olvadásnak indult, mint a jéghegy” – Videó