in , ,

Döbbenet! Saját gyerekeiket ütik a migránsok, hogy utána mutogassák a sajtónak a síró gyereket – Videó

Döbbenetes videón mutatja be egy német újságírónő, hogyan verik és rémítik halálra saját gyermekeiket a görög határon táborozó migránsok

Döbbenetes videón mutatja be egy német újságírónő, hogyan verik és rémítik halálra saját gyermekeiket a görög határon táborozó migránsok, hogy megfelelően érzékenyítő képeket mutasson róluk a nemzetközi média. A V4NA nemzetközi hírügynökségen közölt képsorokat szeretettel ajánljuk Donáth Anna, EP-képviselő szíves figyelmébe.

„Megrémítik, ütögetik a kisgyerekeket migránsok a török-görög határon azért, hogy így készítsék fel őket arra, hogy megható képek készülhessenek róluk a médiának, derül ki egy videóból, amit egy német újságírónő tett közzé közösségi oldalán.

«Így ríkasd meg a gyerekeket a határ előtt, a megfelelő fotók elkészülése érdekében.» Ezzel a kommentárral tett közzé egy videót Anabel Schunke német modell és újságíró Twitter-oldalán„ – írja a V4NA.

A videón az látható, ahogy migránsok két kisgyereket ijesztegetnek, ütögetnek, hogy elkezdjenek sírni, majd, amikor már megfelelően „előkészítették” őket, elfutnak kamerák elé, hogy megható képek készülhessenek a síró gyerekekről.

 

 

 

 

(888.hu, V4NA)

 

Oszd meg másokkal is!

Bréking! Lelőttek egy szír migránst a görög-török határon – Videó

Menczer: már nemcsak a biztonság, hanem az egészségmegőrzés miatt is fontos a határkerítés – Videó