in ,

Már megint a fél ország ezen a hülyén röhög – Kamu Geri válasza az újabb videóra: „Rogán”, „Tarlós”

Agyad eldobod

Most már biztos, hogy a főpolgármester a felelősséghárítás nagymestere. Mit nagymestere, császára, királya, vezérlő csillaga.

A legújabb Anonymous videóban már konkrétan arról van szó, hogy 10% jutalék jár vissza az elkótyavetyélt fővárosi ingatlanok eladása után, miközben természetesen durván arra van szabva a pályázat, akivel előre meg van beszélve, hogy a tulajdonába kerüljenek a főváros ingatlanjai. Azért ez pikáns. Már konkrét százalékokat említenek, pl. egy 5.2 milliárdos kótyavetyénél.

Erre mit csinál ez a kretén főpolgármester? Reagál a Facebookon, aminek a lényege: „Rogán”, és „Tarlós”.

Tehát neeem, nem a főváros a felelős, nem az említett nevek, vezetők, Bajnaiék, meg maga a főpolgi, dehoooogy, a felelősök Putyin, Orbán, a titkosszolgálat, az orosz titkosszolgálat, na és persze Rogán Antal és Tarlós István!

Kamu Geri viselkedése, válaszai már olyan idegesítőek, és tenyérbemászóak, hogy az embernek kedve lenne feltűrni az ingujját, és lerendezni ezt a kretént.

Tehát az ellenzék, a baloldal, és a holdudvara egy hatalmas, példátlan korrupciós botrányba keverednek a Városháza Gate ügyben, és ezek Fideszeznek, Rogánoznak és Tarlósoznak.

Az ész megáll.

Mostantól hivatalosan is kijelenthető, hogy az elmúlt 30 év legidiótább főpolgármestere  maga Karácsony Gergely.

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!


Anonymus minden eddiginél megdöbbentőbb hangfelvételt hozott nyilvánosságra – Újabb hangfelvétel, testreszabott pályázatok, tízszázalékos jutalék – Videó

Bayer Zsolt keresetlen szavai a Városháza Gate-ről