in ,

Már a balliberális értelmiség szerint is amatőr a főpolgármester – Gerő András beszólt

Gerő: Karácsonyék egyfolytában azt jelentik be, hogy impotensek

A történész szerint kérdés, hogy ha Karácsony nem képes egy parkot sem csinálni egy adott területen, akkor valójában mit tud?

A Hír TV Csörte című műsorában a Gajdics-Mráz és a Fodor Gábor-Gerő András páros beszélgetett az aktuális történésekről. Szóba került az is, hogy a Fővárosi Önkormányzat annak ellenére osztogatott milliós jutalmakat, hogy plakátokon hirdette: kevesebb pénzből tudnak gazdálkodni, ezért nem mindenre jut forrás.

Bár Gerő András egyet ért a jutalmazással, mint elvvel, azonban szerinte van egy ellentmondás: ha van egy narratíva, hogy szegény vagyok, mint a templom egere, akkor nem lehet milliós jutalmakkal dobálózni. Szerinte nem lehet ellenzéknek hívni azokat, akik hatalmon vannak a fővárosban.

„Lokálisan ők a hatalom, márpedig én nem szeretem azt a hatalmat, amely egyfolytában siránkozik” – jelentette ki a történész.
„Úgy látom, hogy a fővárosnak ez az alapnarratívája, hogy »nem tudunk semmit csinálni, teljesen tehetetlenek vagyunk, szóval egyfolytában azt jelentik be, hogy ők impotensek«” – tette hozzá.

„Ha egy főpolgármester másfél év alatt nem tud parkot csinálni abból a területből, amire ő azt gondolja, hogy ez egy esszenciális ígéret, egy szimbolikus ígéret, akkor nem tudom, mit tud” – utalt Gerő Karácsony egyik intézkedésére.

A jelenet a 35. perctől látható az alábbi videóban.

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

600 diákot tettek ki a zeneiskolából – Embertelen polgármester – Niedermüller Péter hallani sem akart arról, hogy a zeneiskola kapja meg a Fidesz által felújított ingatlant

Schiffernek megint igaza van! Klubrádió-ügy: Schiffer szerint a Momentum a bolsevizmus nyelvén beszél