in , ,

Közlemény: mi az országépítőkre fogunk szavazni – Nem vagyunk fideszesek. Orbánisták vagyunk

Ennyi

Nem szoktunk túl sokat Orbán Viktorról írni, mert ő teszi a dolgát, és mi is. Nem kell neki reklám és népszerűsítés, van abból elég. Azonban egy választás előtt megváltoznak és leegyszerűsödnek a dolgok. Nagyon egyszerűvé válik minden. Ilyenkor foglalkozni kell Magyarország miniszterelnökével, egy kicsit többet…

 

Soha nem voltunk pártolói a Fidesznek. Senki sem tagja a Fidesznek itt a szerkesztőségben, de értékrendünk, véleményünk, kritikánk van a világról, és az bizony meghatározza a portál működését is. Van, aki szerint propagandisták vagyunk, míg mások szerint nácik, fasiszták, amazok szerint pedig akasztanivaló, sötétben tartott gombák, lámpavasravaló, moslékzabáló rémisztő képződmények, és  patkányok vagyunk. Odaát bővelkednek a jelzőkben.

Soha nem voltunk tehát pártok tagjai, és nem is leszünk. De nem vagyunk függetlenek, viszont objektívek igen: a hír szent, a vélemény szabad. Megírjuk a híreket, írunk róla véleményt, de a valóságot SOHA nem változtatjuk meg! Egyetlen helyreigazítást sem kellett tennünk eddig az elmúlt 6 éves működésünk során. Ja, de, a Jobbik egy apróságban belénk kötött, mi meg engedtünk, és helyreigazítottunk. Ennyi.

Szóval nem vagyunk fideszesek. Nem is akarunk azok lenni, és nem is leszünk. Semmi bajunk velük, de nekik más a dolguk, és nekünk is. Mi írunk, ők meg politizálnak, kormányoznak. Jól. Jól kormányoznak, minden hibájukkal együtt, de amit tesznek, jól teszik.

Sokkal inkább valami mások vagyunk. Orbánisták. Ez rá a legjobb szó. Nem foglalkozunk a miniszterelnökkel minden nap, sok fontos hírt sokszor meg sem írtunk róla az idők folyamán, mert már annyian megírták, hogy nekünk nem kellett egy adott témával foglalkoznunk. És nem is mindig mindennel értünk vele egyet. Pl. az EU tagsággal. Mi nem akarjuk Magyarországot látni az EU-ban, felesleges, nincs rá szükség. Orbán Viktor meg igen. Ő belülről akarja megreformálni, ami példás igyekezet. Lehet, a végén még sikerül is neki. Azt kívánjuk teljes szívünkből, hogy sikerüljön neki, és akkor tényleg nem kell kilépni sehonnan. A végén még neki lesz igaza, nem tudjuk…

 

Orbánisták vagyunk, 1998 óta van szavazati jogunk, és egyszer sem remegett meg a kezünk. Mindig jó helyre tettük az X-et! Sem a Jobbik, sem a Mi Hazánk hamis hazafisága nem tudott minket megtéveszteni. Most sem fog.

Mi mindig jó helyre tettük eddig az x-et. Így lesz ez idén április 3-án is. 

 

Van egy nagyszerű miniszterelnöke Magyarországnak. Ideje lenne megbecsülnünk.

 

 

 

MAGASBA A ZÁSZLÓKAT:

 

Közzétette: Mindenszo.hu – 2018. május 7., hétfő

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Agyhalál: Fegyőr nem tudja, hogy mikor lesz a választás

A baloldal tömeges kórházbezárásokra készül + videó