in ,

Kötter Tamás védelmébe vette a gazt lekaszáló Fidelitasosokat

Sose told fullba a kretént

 

“Sose told fullba a kretént” – szól a Trópusi vihar elhíresült jótanácsa
Karácsony Gergely és Szabó Tímea páros lábbal ugrottak bele azokba a fidelitasos aktivistákba, akik voltak olyan jók és a főpolgármester helyett lenyírták a gazt. A “méhlegelőnek” hazudott területek túlnyomó része egyértelműen alkalmatlan a virágpor terjedésének támogatására, hiszen a vak is látja, hogy nincsenek virágok, csak mérhetetlen gaz.

Felháborító, ahogy a főpolgármester ebben a kellemetlen helyzetben is másokra mutogat és szerinte a Fidesz minden zöldfelületet lebetonozna. Próbáljunk elfogultság nélkül végig nézni a parkjainkon most és láthatjuk mennyivel gondozatlanabb, elhanyagoltabb minden (lebetonozott Clark Ádám téri virágágyás), mint Tarlós alatt.
Karácsony zöldpolitikusként akar miniszterelnöki babérokra törni, miközben a városligeti gyepet nem tudja lenyíratni. A baloldali politika kifullad a jólcsengő szlogenek szintjén, de alkalmatlan a teremtésre. Nem engedhetjük, hogy 2022 után “méhlegelő” legyen az egész ország!

Lehet, hogy egy kép erről: 4 ember, álló emberek, szabadtéri és , szöveg, amely így szól: „Karácsony Gergely 1ó..6 1ó. Végülis hálás is lehetnék a Fidelitasnak, mert ha az igazi fideszes tempót tolták volna, még le is betonozták volna a méhlegelÅ‘t, hogy építhessen oda valamit magának Mészáros LÅrinc. Így "csak" a természetet tették tönkre, fát pusztították, és kiállítottak... Továbbiak Egy fába is belevágtak a méhlegelÅ‘t lekaszáló fidelitasosok NARANCS.HU 2021.06.29 09:34 LOKÁL NEM GAZ, MÉHLEGELŐ”

 

– írja Kötter Tamás.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Balliberális “vitakultúra”: letiltotta Deák Dániel elemezőt Szabó Tímea a közösségi oldaláról

Szeretik a magyarokat! Magyar színekben pompázott egy lettországi híd