in ,

Kit akar „nem kinyírni” Janiczak Dávid?

Érdekes

 

 

Érdemes meghallgatni Janiczak Dávid szóhasználatát: „Nem vagyok amellett, hogy nyírjuk ki.”
Ugye milyen érdekes szóhasználat?

 

És most nézzünk egy hírt, szintén Janiczak körül:

Vona helyettesének szeretője lehetett a Borsodnádasdon meggyilkolt tinilány

Újabb botrány körvonalazódik a Jobbikban, és megint Janiczak Dávid, a Jobbik alelnöke és ózdi polgármestere a főszereplő. A helyi információk szerint Janiczak szeretője volt az a fiatal lány, akit tavaly szeptemberben öltek meg Borsodnádasdon – írja a Borsonline

A 17 éves K. Csenge meztelen holttestét a templom melletti vízgyűjtő aknában találták meg. A gyilkossággal gyanúsított B. Roland állítólag szerelemféltésből, drog és alkohol befolyása alatt követte el a gyilkosságot. A helyiek azt mondják, hogy az ügyben Janiczak Dávidot is kihallgatta a rendőrség, mert a lány telefonjában egy titokzatos SMS-t találtak, amit a Jobbik alelnöke küldött Csengének, és az áll benne, hogy
ha elmúltál 18 éves, felvállallak.
Ha mindez igaz, akkor úgy tűnik, hogy Vona Gábor helyettese újabb szexbotrányban érintett, ráadásul egy fiatalkorúval. Azt nem lehet tudni, hogy a gyilkosság indítékához, a szerelemféltéshez is volt-e köze Janiczaknak, és esetleg B. Roland tudomást szerzett-e a lány és Janiczak kapcsolatáról.

Mindez újabb súlyos kérdések elé állítja a Jobbikot és alelnöküket, aki még ki sem mászott az előző botrányból.

A Pesti Srácok birtokába olyan hangfelvételek kerületek, amelyeken az hallható, amint Janiczak Dávid nőkről és nőkkel is beszél ordenáré módon, trágár szavakat használva, és anális szexuális erőszakkal fenyegetve. Vona Gábor ez idáig mégsem mondatta le. Az előzményekről ITT olvashat. 

Korábban a Jobbik másik alelnöke, Volner János bukott le. Róla a Ripost közölt fotókat. A nős, kétgyerekes családapa egy ismeretlen nővel hosszan időzött egy Pécel környéki bozótosban.

Arra is volt már példa, hogy fiatalkorút rontott meg egy jobbikos parlamenti képviselő. Kulcsár Gergelyszintén egy fiatalkorú lánnyal került kapcsolatba, amiről a párt vezetése is tudott. Vona Gábor azonban ezúttal sem tett semmilyen szankciót, lehunyta a szemét a kiskorúval folytatott szexuális kapcsolat fölött.

Janiczak Dávid őszödi beszéde

PestiSrácok.hu által közzétett három újabb hangfelvételen kivételesen nem nők megalázásával, trágár becsmérlésével, megerőszakolásával foglalkozik Ózd jobbikos polgármestere. Janiczak Dávid ezeken Gyurcsány őszödi hevületével bevallja munkatársának, hogy félrevezette az önkormányzat egyik bizottságát, magyarán hazudott nekik. Egy másik felvételen egy újságíró megvesztegetéséről, kilóra való megvételéről beszélget a jegyzővel – ráadásul olyan érzéketlenül, olyan természetességgel, mintha ez náluk a napi rutin része lenne. A harmadikon pedig elárulja: ha Jobbik-kormány alakul, ő államtitkár lesz.

Szintén a PestiSrácok.hu birtokába került hangfelvételekből kiderül, hogy Vona Gábor helyettese bentlakásos iskolákba küldené a hátrányos helyzetű (zömében cigány származású) gyermeket, akiket tárgyalás nélkül „el kell venni” a családjuktól, mert ez nem „kívánságműsor”. Egy másik felvételen Janiczak Dávid Jobbik-alelnök arról beszél: azért kell eltüntetni a szeme elől egy önkormányzati tisztségviselőt, mert nem jobbikos, és úgy érzi, nem szimpatizál velük eléggé.

Borsonline/Pestisracok.hu/Ripost
Érdekes, ugye?
mindenszo.hu

Az ellenzéki sajtó szerint nincs bevándorlás probléma – Szerintük minden rendben. Orbánfóbia csúcsra járatva

A liberális sajtó telefosta a pelenkáját – most 500 ezer listás Jobbik szavazóért kuncsorognak