in ,

A liberális sajtó telefosta a pelenkáját – most 500 ezer listás Jobbik szavazóért kuncsorognak

Szánalmas már ez a vergődés

Már látják, hogy kevés a szavazójuk. Elérték a maximumot, a választási részvétel várhatóan a 2014-es alatt lesz, vagy a körül. Ezért most mozgósít a bizonyítottan külföldről finanszírozott liberális csicska-média.

A liberális ellenzékkel szinte nem is foglalkoznak. A Schilling Árpád féle brancs, akik Magyarországon folyton nácikat látnak, most hirtelen a Jobbikra szavaznának.  Megy a hülyítés és a mozgósítás a Jobbik mellett, listán.

Alföldi és korábban a Jobbikot nácinak tartó Csintalan Sándor most szintén a Jobbikra szavazna.
Csintalan korábban még így értekezett a Jobbikról:

Csintalan a Jobbikra fog szavazni! De nézzük mit mondott korábban a Jobbikról! (videó)

 

A videó pontosan ott indul, amikor Csintalan párhuzamot von a nácik zsidóírtása és a Jobbik között. Ma Csintalan a Jobbikra szavaz. Van az a pénz!

A korábban még a zsidó áldozatok cipőjébe köpő Jobbik, a zsidókat a Parlamentben összeírni akaró párt, akit anno a liberális média nácinak tartott, most a legnagyobb kedvenc. Ergo a liberális sajtó egy antiszemita párt élére állt!

 

Látszik, hogy kétségbeesésükben a liberális média most Jobbik szavazót keres, földön, vízen, levegőben. Csakhogy a szavazók elfogytak. És most tele a pelus.
Tele a pelus a HVG.HU-nál, a 24.hu-nál, a hivatalosan is Soros által pénzelt 444-nél, az RTL Klubnál és tele a pelus a Simicska tulajdonában levő index.hu-nál is.
Azért van a pelus ennyire tele, mert ha nem sikerül a nagy tervet (migránsbarát kormány megválasztása) végrehajtani, a külföldi megrendelő elzárja a pénzcsapokat.
És akkor vége!

Tegyünk érte! Segítsünk a liberális médiának, hogy mégjobban legyen tele a pelus, tegyünk rá még egy lapáttal, hogy minél többen a nemzeti oldalra szavazzanak az emberek: Két X-el!

Kampányoljunk hát a fodrásznál, a lakótelepen, a társasházban, a szomszédnál, a barátoknál, a munkahelyen, az utcán, tankolás közben: mindenhol. És az eredmény nem marad el!

A Hálózat tagjaira rámérhetjük itthon a végső csapást!

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

Kit akar „nem kinyírni” Janiczak Dávid?

Jurák Kata újságírót és Apáti Bencét teljesen likvidálta a Facebook – A Facebook nyíltan beavatkozik a választásokba!