in ,

Kiderült, hogy a főpolgármester egyik helyettese komplett hülye

Az ATV-n élőben csináltak hülyét Karácsony helyetteséből

A műsorvezető csak annyit akart tudni, miért ingyenes még mindig a parkolás, amire a politikus kínos nyökögéssel felelt. Káplár András írása a drót.info-ról.

„Rónai Egon akaratán kívül csinált hülyét Karácsony Gergely főpolgármester-helyetteséből. A műsorvezető csak annyit akart tudni, miért ingyenes még mindig a parkolás, amire a politikus kínos nyökögéssel felelt.

Talán mindenkinek megvan a megyekettes focimeccsek elengedhetetlen tartozéka. Tudják, az a kissé potrohos, a jóféle törkölytől pirospozsgásra érlelt fazon, aki a partvonalon túlról minden arra futó játékosnak beszól, hogy mit csinál rosszul. Lelkében nem csak ott lakozik a tízmillió szövetségi kapitány országa, de egyszerre kapusedző és irányító középpályás is. Majd amikor véletlenül felé gurul a labda, csőrrel sikerül egy félméteres átadást produkálnia.

Megyekettes példánk és Karácsony Gergely helyettesének ATV-s szereplése között természetesen semmiféle összefüggés nincs. Hiszen Kerpel-Fronius Gábor a szakmaiság csúcsát tette le a stúdió asztalára, mikor Rónai Egon rákérdezett: ha március 31-ig volt ingyenes a parkolás, úgy április „hanyadikán” miért ingyenes még mindig? Főpolgármester-helyettes úr válaszát szó szerint közöljük, merthogy ebből elvenni és hozzátenni egyaránt vétek volna.

Kerpel-Fronius Gábor: Ööö… (majd hosszú és kínos csend)
Rónai Egon: Született erről egy újabb kormányhatározat? Önök kaptak bármiféle döntésről dokumentumot?
K-F.G.: Öhh… én erről… én erről nem tudok, hogy… én erről nem tudok, hogy kaptunk-e.

Ha önmagában nem volna megalázó a helyzet, akkor a szenzációs párbeszéd közepén Rónai még rátesz egy lapáttal. Olyan leereszkedő, tanítóbácsis stílusban vezeti ugyanis elő a kormányhatározatos kérdését, mintha az osztály legrosszabb tanulójából akarna legalább egy kettest kicsikarni. Mindhiába. Merthogy Karácsony helyettesétől annyira futja, hogy »ööö« és »öhh«.

Természetesen elfogadjuk a demokrácia játékszabályait, amikor a kezdőcsapatba szavazzák a lelátók potrohos, mindentudó tartozékát. Elvégre a partvonalon túlról olyan okosakat, bátrakat meg nagyokat mondott. Aztán az első labdaérintés helyett akkora luftot rúg, hogy még nézni is kínos. Valahogy így vagyunk mi is Kerpel-Fronius vergődése láttán.”

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ákos felgyógyult a koronavírusból, és rögtön dalt írt! Fel a szívekkel! Videó

Agyhalál – A maszk nélküli afgán ügynök vádolja a kormánypárti képviselőket, hogy nem hordanak maszkot