in ,

Karácsony Gergely 2 milliárd 175 millió forinttal tartozik a Budapest-bérlet fenntartásáért

Talán ha nem osztották volna szét a budapestiek pénzét a haverok között és vitték volna csődbe a fővárost, akkor most lenne miből kifizetni a számlát.

„Aki nem fizet, annál előbb utóbb kikapcsolják a szolgáltatást, legyen az gáz-, villany- vagy internetszámla. Ez így működik a világon mindenhol! Karácsony Gergely 2 milliárd 175 millió forinttal tartozik a Budapest-bérlet fenntartásáért, vagyis azért, hogy a fővárosiak a HÉV-vonalakat, valamint az agglomerációs buszjáratokat is igénybe vehetik BKK bérlettel! Talán ha nem osztották volna szét a budapestiek pénzét a haverok között és vitték volna csődbe a fővárost, akkor most lenne miből kifizetni a számlát és nem a budapestieken kéne elverni a port! Még egy feladat, amit Karácsony Gergely nem tudott elvégezni, de a kormányra mutogatás továbbra is jól megy neki.”

 

– írja a Fidesz Budapest.

 

 

(Mandi)

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Bréking! Prágai lövöldözés: 15 halottról számolt be a cseh rendőrség, az elkövető diák volt – Az ostoba csehek szerint nem terrortámadás volt

Kötter Tamás Donáth Annáról: jön, de hogyan? Választással? Minek? Dehogy! Egyszerűen bejelentik, hogy holnaptól ő az elnök.