in ,

Kamu Geri már nem is próbál úgy tenni, mintha dolgozna Budapestért

Karácsony Gergelyt láthatóan nem zavarja, hogy Budapesten állandósultak az idegtépő forgalmi dugók, hogy szemét borítja a köztereket.

Karácsony Gergely már nem is próbál úgy tenni, mintha dolgozna Budapestért – írta a Fidesz Budapest hétfői Facebook-bejegyzésében. A poszt a főpolgármester ma reggeli videójára utal, amelyben a hosszú hétvégét követő hétfő reggel fél 10-kor arról beszél, hogy a baloldali előválasztási bohózat keretében ezentúl minden délelőtt bejelentkezik majd hírt adni az aktuális eseményekről.

A Fidesz Budapest szerint nem meglepő, hogy egy európai főváros vezetése teljes munkaidős állás. Így fogalmaz Budapest Főváros Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzata is: „A főpolgármester a megbízatását főállásban látja el”. Karácsony Gergelyt láthatóan nem zavarja, hogy Budapesten állandósultak az idegtépő forgalmi dugók, hogy szemét borítja a köztereket.

 

Ő kellemesen kávézgatva inkább miniszterelnök-jelölti kampányára koncentrál. Ki hiszi el neki, hogy képes lenne egy ország vezetésére, ha a budapestieknek tett esküjét is ilyen könnyen megszegte?

– zárta bejegyzését a budapesti Fidesz.

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Ákos: ez az ünnep annak az ünnepe, hogy Szent István a Szűzanyának felajánlotta az országot – Videó

Józsefvárosnak is annyi – Iszonyatos állapotban van a józsefvárosi közbiztonság