in ,

Ilyet lehet? Fidesz: besúgóhálózatot épít Márki-Zay! Videó

Spiclitörvénnyel építi vissza az 50-es évek besúgó-hálózatát Márki-Zay Péter Hódmezővásárhelyen

Spiclitörvénnyel építi vissza az 50-es évek besúgó-hálózatát Márki-Zay Péter Hódmezővásárhelyen- állítja a helyi Fidesz. A közgyűlés által elfogadott rendelet szerint, aki bizonyítékot szolgáltat az önkormányzat érdekeit sértő bűncselekményről vagy a városban elkövetett szabálysértésről, annak a városháza pénzt fizet, amelynek mértékét a polgármester határozza meg. A jobboldal attól fél, hogy az emberek egymást fogják feljelentgetni.

 

Márki-Zay Péter elmondta ezzel a rendelettel akarnak fellépni a korrupció a vandalizmus, vagy épp az illegális szemétlerakás és a mérgező hulladékégetés ellen is.

A Márkit támogató Mindenki Magyarországa, Tiszta Vásárhelyért Egyesület képviselője csak a pénzbeli díjazást kifogásolta.

Az ’50-es évek világát, a kommunizmus legsötétebb éveit idézi Márki-Zay Péter polgármester a vásárhelyi Fidesz szerint.

Az általuk spiclitörvénynek nevezett rendelet alapján bárki feljelentheti a szomszédait, polgártársait, és az nem fogja csökkenteni a bűncselekmények számát.

A polgármester azt mondta a bejelentőknek szánt díjaszásra egyelőre nincs külön keret, az extra kiadásokból fizetne az önkormányzat, de ha szükséges még a költségvetést is módosítják.

 

(hirtv.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Agyhalál – Az MSZP elkezdett kupakolni – Másra már úgysem alkalmasak

Tessék??? Korózs elvtárs bírálja a 13. havi nyugdíjat! Őt ki kérdezte?