in , ,

Hoppá! Valami nem stimmel Gyurcsány váratlan hazarepülése körül

Gyurcsány Ferenc azt állította, hogy EasyJettel repült haza Szardíniáról

Gyurcsány Ferenc azt állította, hogy EasyJettel repült haza Szardíniáról vakbélgyulladása miatt, miközben a valóságban onnan nincs járat Budapestre ősszel. 

A világ milliomosainak luxusszigetére, Szardíniára utazott Gyurcsány Ferenc és felesége vakációzni. Az eredeti terv az volt, hogy Gyurcsány és Gyurcsányné legalább egy hetet tölt a híres Smaragd-parton, amelyet a turisztikai ipar Európa legdrágább helyszínének tart.

A vakációt megszakította, hogy Gyurcsány Ferenc rosszul lett, fájt a hasa, az orvosa tanácsára ezért hazarepültek. A facebookos beszámolója szerint kiderült, hogy vakbélgyulladása van, ezért megműtötték, azt nem árulta el, melyik magyarországi kórházban. Csütörtökön Gyurcsány azt írta Facebook-oldalára, hogy a rugalmas EasyJet-jegyüket átfoglalva visszautaztak Budapestre, és túl van a műtéten, minden rendben.

 

 

Érdekességek

Csakhogy a bennfentes.net ellenőrizte, és az EasyJet nem repül Szardínia-Budapest viszonylatban, de Milánó-Budapest, Róma-Budapest vagy Szardínia-Bécs viszonylatban sem.

 

 

 

 

BUDAPESTRŐL CSAK AMSZTERDAMBA, PÁRIZSBA, LYONBA, BÁZELBE, GENFBE, LONDONBA ÉS MANCHESTERBE UTAZHATUNK EASYJETTEL, ÉS ÉRTELEMSZERŰEN UGYANEZEKBŐL A VÁROSOKBÓL BUDAPESTRE.

Viszont a nyári szezon végeztével a Wizzair és a Ryanair sem üzemeltet közvetlen járatokat Szardínia repülőtereiről.

 

 

A portál szerint nagy kérdés tehát, hogyan utazott haza Gyurcsány Ferenc, és ha nem az EasyJettel, akkor miért írta a Facebook-oldalára mégis azt, hogy az EasyJet légitársaság járatát vette igénybe egy rugalmas átfoglalással?

 

 

(origo.hu)

 

Add tovább!

Nem vagyunk elszigetelve: Orbán Viktort megválasztották a Kereszténydemokrata Internacionálé alelnökének

Találós kérdés Kamu Geri szavazóknak: hány fát ültetett a főpolgármester 2 év alatt?