in ,

Hoppá! Óriásplakátokon szembesítik a Márki-Zay Pétert azzal, hogy nem fejlődik a városa

Kedden sajtótájékoztatót tartott Ádók János, a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület

Kedden sajtótájékoztatót tartott Ádók János, a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület, ahol kifejtette, hogy óriásplakátokon szeretnék szembesíteni Hódmezővásárhely polgármesterét azzal, hogy a város az elmúlt két évben semmit sem fejlődött, helyette a bukott baloldali politikusok gyűjtőhelyévé vált – írja a promenad.hu.

„Márki-Zay Péter polgármester úr 2018. februárjától, 2019. októberéig joggal mondhatta, hogy megkötött kézzel dolgozik, igaz már akkor sem mutatott érdeklődést a városépítés és az együttműködés iránt. Sokkal inkább az a vágy látszott rajta, hogy minden áron nagy formájú politikus akar lenni, és ezt a pozícióját ennek rendeli alá”

– kezdte a sajtótájékoztatót az egyesület elnöke.

Ádók János elmondta, hogy 2019 októberében a választók döntöttek, Márki-Zay Péternek többsége van a képviselő-testületben.

 

Óriásplakátokon szembesítik a polgármestert azzal, hogy semmit sem fejlődött a város

„Hiába vártuk volna azonban, hogy ez elhozza a mindenki által vágyott békét és fejlődést, mert a polgármester nem vesz tudomást a győzelméről, és az azzal járó felelősségről. Közgyűlési többséggel a háta mögött is a mártírt játssza”

– tette hozzá.

A Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület elnöke kifejtette, hogy a polgármester nem méltányos a legyőzöttekkel, és nem tiszteli a kissebbségben maradtakat. „Mindene a bosszú, és csak azoknak akar a képviselője lenni, akik rá szavaztak. A többieket gyűlöli, megveti, kifigurázza, megalázza, rágalmazza, kirekeszti, sértegeti és kirekeszti. Örömmel tűri el azt is, hogy a követői is ezt tegyék” – hangzott el.

Óriásplakátokon szembesítik a polgármestert azzal, hogy semmit sem fejlődött a város 4

Az elnök arra is kitért, hogy Hódmezővásárhely botrányváros lett. Szerinte nincs még egy olyan város, akinek a vezetője többször jelentkezett volna be miniszterelnöknek. Hozzátette, olyan városvezető sincs, akiről ennyi elvesztett perben derült volna ki jogerősen is, hogy hazudik – írták.

A Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület figyelemfelkeltő akcióba kezdett: óriásplakátokat helyeztek ki Vásárhely több pontjára. Az elnök leszögezte, hogy ezek nem választási plakátok, hiszen ebben a városban csak Márki-Zay Péter kampányol. „Ezek a plakátok elgondolkodtató és emlékeztető üzeneteket fogalmaznak meg” – fogalmazott Ádók János.

(hirtv.hu)

Oszd meg másokkal is!

Figyelem, figyelem! Kálmán Szolga a DK elnökségébe jelentkezik – Ő lesz a miniszterelnök jelölt 2022-ben?

Címlap totál szétcincálta Kálmán Szolgát + „a senkiházi” Cseh Katkát – Videó