in ,

Hoppá! Német Balázs válaszolt Bayer Zsoltnak

Védjük a még védhetőt! Magyarországot, a Kárpát-medencét, Közép-Európát. Talán(?) itt még többsége van a normalitásnak.

 

Tegnap reggel írtam Boris Becker »sz*xista botrányáról«. Gondolom, már mindenki ismeri a történetet.

Azzal zártam a bejegyzést, hogy ha a korábbi német teniszzseni Fucsovics Márton barátnőjére vonatkozó megjegyzéséből (»Azt mondják, a magyar nők a világ legszebbjei. Ezt én nem tudom, de az biztos, hogy Ő nagyon csinos!«) botrányt tudott kavarni egy jogvédő szervezet, akkor elég nagy a baj. MENEKÜLJÜNK!

Bayer Zsolt idézte az írást a Magyar Nemzetben, és reagált a »meneküljünk« felszólításra.

Szerinte nem szabad menekülnünk, hanem meg kell védenünk a világunkat, kultúránkat, értékeinket. Úgy látja, hogy még a menthetetlennek tűnő nyugati országokban is többen vannak a »normálisak«, mint azok, akiknek a világából én menekülni szeretnék.

Előbb válaszolnék a második gondolatra: sajnos az elmúlt évtized európai parlamenti és tagállami választásai, a kint élő rokonok és barátok beszámolói, valamint személyes külföldi élmények alapján én sötétebben látom a helyzetet. Szerintem ezek nem menthetetlennek TŰNŐ országok, hanem menthetetlenek.

Ami pedig a menekülést illeti! Próbálom megmagyarázni. Zsolt, én tényleg menekülnék az »idióták« közül – ahogy te hívod őket az írásodban. Menekülnék a liberális média agymosása, az erőszakos véleményterror, a Facebook cenzorai, a píszí mánia, a tojótyúkok ketrecéről szóló bizottsági döntések és a pornográf ügyek miatt elítélt politikusbűnözők EP-határozatai elől. Menekülnék onnan, ahol már azt sem mondhatod, hogy aki szép, az szép.

Aki idióta, az idióta. Hagyjuk ott őket, a szakadék túloldalán! Viszont védjük a még védhetőt! Magyarországot, a Kárpát-medencét, Közép-Európát. Talán(?) itt még többsége van a normalitásnak.

Itt még VAN REMÉNY!”

 

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Trócsányi kimondta a lényeget: veszélyben vannak az Európai Unió demokratikus alapjai

Pilhál: UEFA, Brüsszel, Strasbourg: egyazon elmebeteg három feje