in , ,

Hollik is az asztalra csapott – Hollik István: Brüsszelnek felül kell vizsgálnia a szankciókat

A kormánypártok szerint Brüsszelnek felül kell vizsgálnia a szankciókat, amíg nem késő

A kormánypártok szerint Brüsszelnek felül kell vizsgálnia a szankciókat, amíg nem késő, mert ha nem változtatnak rajtuk, abba Európa bele fog gebedni – mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

A politikus arra hívta fel a figyelmet:

Ma már mindenki számára nyilvánvaló és letagadhatatlan, hogy Európában energiaválság van az elhibázott szankciók miatt.

Legutóbb –  folytatta – az amerikai gazdasági lap, a Wall Street Journal írt a témáról, és arra a következtetésre jutott, hogy a szankciók által okozott energiaválságnak Európa a legnagyobb vesztese és az amerikai gazdaság a legnagyobb nyertese lesz, ráadásul a szankciók nemcsak időleges, hanem örökre szóló károkat fognak okozni az európai gazdaságnak.

 

 

Hollik István a lapot idézve kiemelte: az Európából hiányzó orosz gázmennyiséget az elkövetkezendő két évben nagyon nehezen és sokkal drágábban lehet majd pótolni, ezért a tartósan magasan levő energiaárak miatt sok energiaigényes vállalkozás egyszerűen megszünteti tevékenységét, leállnak a gyárak, bezárnak, vagy tehetik át a termelést Amerikába, ahol jóval olcsóbb az energia.

Egyre többen jutnak arra a következtetésre a szankciókkal kapcsolatban, mint a Fidesz–KDNP képviselői, és egyre többen ismerik fel, hogy a szankciók óriási és hosszú távú károkat okoznak Európának és az európai gazdaságnak

– szögezte le a kommunikációs igazgató, hozzátéve:

amíg Brüsszelben az unió vezetői azt ígérték, hogy a szankciók hatásosak lesznek, és Európában ezek nem fognak fájni, ennek éppen az ellenkezője valósul meg: az elhibázott szankciók által okozott válságon mindenki nyer, de Európa óriásit veszít.

 

(magyarnemzet.hu)

 

  

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Schiffer is megszólalt: a futball olyan játék, amit 22-en játszanak 90 percen át – És a végén a németek térdelnek

Libsi lett Cserhalmiból? Vagy az is volt? Cserhalmi: ez egy zabigyerekkor – mintha a 30-as évek frigyre lépne a 60-as évekkel