in ,

Hazug magyar politikusok: Ennyiért eszik a bablevest a Parlamentben. Itt az étlap

Ba­goly mondja a ve­réb­nek: nagy fejű. Ki­de­rült, hogy ál­szent, hazug módon veri a tam­ta­mot Gyur­csány, Szél Ber­na­dett meg a szo­ci­a­lis­ták

Ba­goly mondja a ve­réb­nek: nagy fejű. Ki­de­rült, hogy ál­szent, hazug módon veri a tam­ta­mot Gyur­csány, Szél Ber­na­dett meg a szo­ci­a­lis­ták. Mi­köz­ben eszik a ked­vez­mé­nyes men­za­bab­le­vest meg a menüt a par­la­menti ülé­sek szü­ne­té­ben.

 

 

Miközben elképesztő ricsajozást csaptak az ellenzéki politikusok az új miniszterelnökség a várbeli Karmelita kolostor hivatali étkezője körül,

kiderült, hogy ők is hasonló, sőt kedvezőbb árakon étkeznek hosszú évek óta.

Vagyis  Gyurcsányék, a szocialisták, meg persze a velük ma már egy húron pendülő jobbikosok bort isznak és vizet prédikálnak.

Évek óta eszik a várbeli áraknál olcsóbb bablevest és menüt az Országház épületében, de hát erről a nagy kiabálásban méltóztattak elfeledkezni.

Tessék csak megnézni a legfrissebb étlapot! Így hazudik a magyar ellenzék.

Most,  miután rekedtre találták kiabálni magukat, rajtuk, álszentségükön nevet a világ. Már csak azért is, mert az is kiderült, hogy az általuk olyannyira imádott Brüsszelben még  olcsóbban ehetnek, persze az ottani árakhoz viszonyítva. Az Európai Parlament úgynevezett kantinjában  fele annyiba kerül minden, mint egy földi halandónak.

Persze azért, hogy szinte fillérekért ehessenek a brüsszeli honatyák,  valakinek a zsebébe kell nyúlnia.

Az európai uniós költségvetésből, vagyis az európai polgárok pénzéből több millió eurót kell támogatásként erre a célra fordítani, hogy ne jusson csődbe a brüsszeli menza.

Európa kiskirálya, az italozásról elhíresült Juncker pedig minden évben aláírja az olcsó kajáról szóló rendelkezéseket. Szóval Szanyi Tibor, meg Niedermüller elvtárs is naponta eszi a filléres brüsszeli kosztot.

Erről persze méltóztatnak hallgatni, miközben a Kossuth téren kirendelik maguknak a kedvezményes zöldborsólevest csurgatott tésztával. Miféle álszent hazudozás ez, miközben kanalazzák az ebédet?

Időközben sikerült lefényképezni Gyurcsányt és a Dk vezérkarát, amint éppen sorban állnak az olcsó kajáért a Parlamenti menzán. Kattintson!

 

(forrás:ripost.hu)

Jurák Kata jelenti – Soros emberével tüntetett az ellenzék

Miközben álszent módon zajonganak a karmelita menza árai miatt, Gyurcsány és a DK-s képviselők rendszeresen sorban állnak a parlamenti menza 780 forintos menüjéért