in ,

Havas megint a magyarokat szidta: ennél hülyébb ország a világon nincs. Komolyan. Ami itt folyik, az vicc

„Nézzünk rá a Fidesz-sajtóra és az abba beolvadó közmédiára. Csupa tehetségtelen, bármire képes genyó” – nyilatkozta a 24.hu-nak adott nagyinterjújában Havas Henrik.

„Amikor megkeresett a TV2, azt hittem, rosszul hallok, de azt mondták, nincs ezzel baj, nem érdekes. Nem érdekes! Ebben az országban semmi nem érdekes. Ennél hülyébb ország a világon nincs. Komolyan. Ami itt folyik, az vicc.” – mondta Havas Henrik a 24.hu által készített nagyinterjúban, amelyben a tenerifei házáról, az istenhitről és a homofóbiáról is szó esett.

Havas az interjúban az eutanáziáról is elmondta a véleményét.

„Adott esetben nem remegne meg a kezem, hogy beadjam magamnak az extraadag inzulint. Most, mielőtt bementem a szívműtétre, végrendelkeztem.

Az egykori tévés a korábbi miniszterelnökkel, Antall Józseffel való kapcsolatáról is szót ejtett.

 

„Nálam csak Antall volt naivabb, amikor velem együtt azt hitte, hogy egy magamfajta becsületes, támadhatatlan, korrumpálhatatlan, befolyásolhatatlan faszi kell ahhoz, hogy csináljunk egy normális közmédiát. Ehhez képest nézzünk rá a Fidesz-sajtóra és az abba beolvadó közmédiára. Csupa tehetségtelen, bármire képes genyó.” – jelentette ki Havas.

 

(Mandi)

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Dömötör Csaba kertelés nélkül összefoglalta a DK gazdasági programját

Még mindig nem válaszolt Szijjártó Péter levelére a svéd külügyminiszter