in , ,

Havas Henrik alpári húzása, ezúttal Apáti Bencét gyalázta

Ennyit Havasról és az ő kulturális fölényéről.

„Havas Henrik sem maradhatott ki, az elsők között posztolt az üggyel kapcsolatban, de ami a legmeglepőbb nem a történet szereplőjére hegyezte ki a történetet, ha nem Apáti Bencébe szállt bel csúnyán, olvassák el:

«Könyörgök, nehogy már valaki arra hivatkozzon, hogy a Pista megint piás volt és hülyeségeket hordott össze a pedofíliával kapcsolatban, mert ha ne adj’ isten, józan lenne, mi a francot keresne a Hír TV-nél? (Mostantól én is elkezdek inni – jobban, mint eddig –, hátha a Hír TV alkalmaz egy jól fizető műsorvezetői állásban. Sajnos, erre nincs esély, mert még részegen se tudnék annyi hülyeséget összehordani, ami a Hír TV-ben kívánatos. Egyébként magam helyett mindenkinek ajánlom Apáti Bencét, a rúdtáncost!».

Döbbenetes! Havas tanár úr, aki többek közt újságíró etikát is tanított, képes volt ilyen alpári, primitív módon beleszállni Apáti Bencébe.

Nem mintha Bence nem tudná magát megvédeni, de azért álljon meg a menet, Apáti Bence azon kívül, hogy remek publicista, a Budapesti Operettszínház balettigazgatója is egyben. Adjuk már meg neki a tiszteletet! Hogy jön ahhoz Havas, hogy bárkiről ilyeneket mondjon?

Kíváncsi lennék, ha mondjuk azt mondanánk a baloldal ünnepelt művészeire, például Nagy Ervinre lekicsinylően, hogy vásári komédiás, vagy mondjuk Spíró Györgyre, hogy zugfirkász, milyen felháborodás kerekedne belőle pillanatok alatt a baloldalon.

Eddig, és ne tovább!”

 

(Felhévizy Félix, magyarnemzet.hu)

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Ha Hodász András esete rendben volt, akkor Tóth Gabit most milyen alapon szekáljátok? Hogy is van ez, drága baloldaliak?

Üzenet az aksigyár ellenzőknek! Bezárhatunk mindent, de akkor fogtok majd igazán sírni, amikor nem lesz kenyér az asztalon