in , ,

Apáti Bence – Havas Henrik szarik Baukó Évára

Ha Bayer Zsolt lenne a metoo kampány legújabb áldozata, akkor már a BBC is erről írna.

Ha Bayer Zsolt lenne a metoo kampány legújabb áldozata, akkor már a BBC is erről írna.

Ha Baukó Éva Bayer Zsoltot vádolta volna meg hatalommal való visszaéléssel, munkahelyi zaklatással és bántalmazással, akkor a magukat betiltottnak hazudó propagandista portálok már címlapok százain harsognák, micsoda skandalum, micsoda botrány, micsoda rettenet rázta meg a jobboldali újságírást és a jobboldal egészét.

Havas Henriken kívül a teljes libsi média is magasról szarik Baukó Évára.

Dobhártyarepesztően hangos és beszédes az a csend, ami jelenleg tiszta erőből ordít a legújabb zaklatási botránnyal kapcsolatban.

Üvöltve harsogja a csend a gerinctelen, megélhetési és alkalomszerű jogvédők kettős mércéjét.

Tiszta erőből kussolnak ezek a magukat újságíróknak hazudó senkik. A baloldal véleményvezérei, megmondóemberei néma csöndben figyelik Baukó Évát és az ő történetét.

Ha Baukó Éva Bayer Zsoltot vádolta volna meg hatalommal való visszaéléssel, munkahelyi zaklatással és bántalmazással, akkor a magukat betiltottnak hazudó propagandista portálok már címlapok százain harsognák, micsoda skandalum, micsoda botrány, micsoda rettenet rázta meg a jobboldali újságírást és a jobboldal egészét.

Ha Bayer Zsolt lenne a metoo kampány legújabb áldozata, akkor már a BBC is erről írna.

Politikusok tucatjai tolonganának egymás sarkát taposva a magát szintén betiltottnak hallucináló Kálmán Olga stúdiójának kapujában.

Publicisztikák tucatjaiban fröcsögne a 444, az Index, a HVG, a 168 Óra, a Mérce, az Azonnali, a B1blog, a Nyugati Fény és a többi 80 ellenzéki hírportál és blog.

Újabb 100 értelmiségi adná vissza a pénzzel nem járó díjait.

Nyílt levelek tucatjai lepnék el a Facebook-falainkat. Ismerőseink, művészbarátaink döbbent felháborodásuknak adnának hangot, hárompercenként.

Petíciók százait indítanák el a mindigaláírók.

A nagykörúti értelmiség egy meghatározó része az ország elhagyásával fenyegetné meg Magyarország nagykörúton kívül lakó polgárait.

Spontán (hehe) tüntetést szervezne a Magyar Idők szerkesztősége elé a Momentum, az Együtt és a DK. A tüntetésen beszédet mondana Kulka János, Juhász Péter, Schilling Árpád és Veiszer Alinda.

A békés tüntetés keretein belül a mindig középen álló liberális értelmiség megpróbálná felgyújtani a szerkesztőséget.

A tömeg később átvonulna a Lendvai utcai Fidesz-székház elé, ahol a békés együttélés és a romló közbeszéd elleni tiltakozás jegyében betörne az épületbe, és azt is felgyújtaná.

A bent tartózkodókat pedig IFA platóra dobná.

Orbán leváltását követelné a libsi értelmiség színe-java.

Ehelyett e percben, mikor ezeket a sorokat írom 12:00-kor, néma csend és hullaszag van a libsi propagandisták szerkesztőségében.

Kussolnak.

Havas pedig zavarában és félelmében elkövetett egy szarvashibát: elszólta magát. Azt mondta a régen még tisztességes újságíróként élő és dolgozó Kisberk Szabolcsnak, hogy hívták a 444-től, de biztosították róla, nem foglalkoznak az üggyel, mert biztosak benne, hogy ez csak a Vona-könyv miatti lejáratás része.

Szarnak Baukó Évára.

Az őrkutyák, az igazság őrkutyái nem foglalkoznak Baukó Évával.

Nem érdekli őket az igazság. Szarnak az igazságra.

Szarnak Baukó Évára.

Szarnak ezek mindenre és mindenkire, ha az “ügy” nem árthat a jobboldalnak. Ha nem a Krétakőr liberális művésznője állítja, akkor az meg sem történt. Akkor nem érdekes. Akkor hazugság. Akkor csak egy lejáratási kampány része. Akkor nincs oknyomozás, nincsenek címlapok, nincsenek felháborodott nyilatkozatok.

Ez a liberális újságírás ma Magyarországon.

Baukó Éva sztorija pedig nem egy új történet. Lenyilatkozta már kamerák előtt szinte szorul szóra ugyanezt.

Nem a könyv miatt mondja, amit mond. Nem most találta ki.

Egyszerűen pont az történt vele, mint Weinstein áldozataival. Ahogyan Weinstein megjelenései, kamerák előtti szereplései felszakították áldozatainak begyógyult sebeit, úgy Havas médiahaknijai is felszakították Baukó Éva begyógyultnak hitt sebeit.

De Baukó Évát nem illeti meg ugyanaz az elbánás, ami Weinstein áldozatait megillette.

Pedig évekkel ezelőtt elmondta, micsoda féreg Havas. Csak akkor még senki nem foglakozott szerencsétlennel, hiszen nem tört be a metoo kampány. Nem volt divat. Nem voltak hashtagek.

Nem lett botrány.

Mert a divat nem akarta, hogy botrány legyen belőle.

Csönd volt akkor is, csönd van most is.

A Simicska és Soros pénzén hizlalt libsi propagandisták, most ugyanazokkal a szavakkal és mondatokkal védik a “Tanár urat”, mint amikkel elítéltek Schillingné esetében.

Áldozatothibáztatnak.

Hazugsággal vádolják.

Erkölcstelennek, kurvának állítják be.

Részeges múltjával próbálják hitelteleníteni a személyét.

Bikinis képekkel illusztrálják azokat a mínuszos, eldugott híreiket, amikben Havast mosdatják, és Baukót mocskolják.

Nem tudom, mi az igazság.

Én azt tudom, hogy Baukó Éva, mióta nem iszik, egy kedves, rendes, tisztelettudó, dolgozó nő lett. Ismerem, dolgoztam vele az egyik kereskedelmi csatorna főzős-vendégváró műsorában. Egy kortyot sem ivott, kulturáltan viselkedett. Tisztelettel bánt mindenkivel. Az operatőröktől a sofőrig. Egy rossz szava nem volt senkihez. Rendes embernek ismertem meg.

Azonban az ártatlanság vélelme mindenkit megillet. Még azt a Havas Henriket is, akit én világéletemben egy elfogult, tehetségtelen senkiházi  komcsi propagandistának tartottam.

Megilletik őt is azok a jogok, amik egy gyilkossággal gyanúsított bűnözőt is megilletnek.

Ahogyan Baukó Évát is megilleti, hogy ugyanúgy bánjanak vele a libsi újságírók, politikusok és véleményvezérek, mint ahogy Sárosdi Lillával bántak.

Baukó Évának nem jár kevesebb jog, attól mert egy valóságshow-ban tűnt fel.

Nem járhatna.

De mégis ez jár neki ebben a liberáldiktatúrában.

Ahol a liberális újságírókat, rettegőket és politikusokat Simicska és Soros fizeti.

Baukó Éva ügyét megpróbálják elhallgatni Simicska és Soros újságírói.

Mert Baukó Éva Havast vádolja. Azt a Havast, aki Vonáról – Simicska kedvencéről – írt könyvet.

Remélem kiderül az igazság.

És azt is remélem, hogy akiknek eddig bármilyen kétségük volt a libsi újságírók kettős mércéjéről, már nem kételkednek.

(Apáti Bence – www.888.hu)

Konrád György már megint nem vette be a gyógyszerét: most már ő is támogatja a Jobbikot.

A gombszemű, és a történelem szemétdombja